ZAJEDNO U CANNESU

Za crveni tepih Uma Thurman je odabrala najbolju pratnju - svog sina Levona

17.05.2023 u 08:48

  • +5

Uma Thurman sa sinom Levonom

Izvor: Profimedia / Autor: Manuele Mangiarotti / ipa-agency / IPA / Profimedia

Bionic
Reading

Holivudske zvijezde i njihova djeca stigla su u Cannes na još jedan prestižni Filmski festival. A nakon što je crvenim tepihom prošetala obitelj Zeta-Jones i Douglas, stigla je i Uma Thurman koja je za pratnju odabrala svog sina Levona

Na crveni tepih, povodom premijere novog filma Johnnyja Deppa 'Jeanne du Barry', stigla je i Tarantinova omiljena plavuša Uma Thurman. Ovoga puta, odjevena u nježnoružičastu Diorovu Haute Couture haljinu s dramatičnim crvenim satenskim plaštem i Chopardovom ogrlicom, odabrala je i najbolju moguću pratnju - svog sina Levona Thurmana-Hawkea, koji se na crvenom tepihu odmah odlično snašao.

21-godišnjak, koji je izgled naslijedio od majke te je i sam krenuo u glumačke vode, već je glumio 2018. u filmu 'Blackout', a pojavit će se i u redateljskom filmu Zoe Kravitz 'Pussy Island'.

Takav put i ne treba čuditi kada je poznato da je Levon sin Ume Thurman i njezinog bivšeg supruga, glumca Ethana Hawkea.

cannes film festival

Stiže Johnny! Trijumfalni povratak Johnnyja Deppa na crveni tepih, a evo tko još sve bio na otvorenju

Pogledaj galeriju

Inače, ovo nije prvi puta da je Levon bio Umina pratnja na crvenom tepihu. S njom se već pojavio na reviji Diora za proljeće/ljeto 2020. te 2017. na Filmskom festivalu u Cannesu.

U tom francuskom gradiću je i njegova sestra, glumica Maya Hawke koja tamo predstavlja film Wesa Andersona 'Asteroid City'. Hoće li im se pridružiti i najmlađa kći Ume Thurman, 10-godišnja Luna Thurman-Busson čiji je otac Arpad Busson, za sada nije poznato.