NJEGOVA GODINA

Will Smith pomeo žestoku konkurenciju i osvojio prestižnu filmsku nagradu, a njegov govor sve je inspirirao

14.03.2022 u 14:31

Bionic
Reading

Will Smith slavio je sinoć s osvojenom nagradom za najboljeg glumca na prestižnoj dodjeli Critics Choice. Svojom ulogom u filmu ‘King Richard’ u kojem igra oca tenisačice Serene i Venus Williams, Smith je osvojio i struku i publiku, a o njegovom emotivnom govoru s pozornice pišu svi svjetski mediji

'Večeras sam ovdje zahvaljujući Venus i Sereni Williams te njihovoj sestri Ishi. Zato zaista najiskrenije i od srca želim zahvaliti cijeloj toj obitelji što me uključila u svoju priču. Ono što smo na kraju napravili i ono što je postigla vaša obitelj sigurno je inspiracija cijeloj ovoj dvorani, svima u zemlji i svima diljem svijeta. Vi ste definicija američkog sna. Vi prezentirate najbolje od ove zemlje. Pokazujete kakva naša zemlja i svijet treba biti’, započeo je Will Smith svoj govor nakon proglašenja za najboljeg glumca na dodjeli filmskih nagrada Critics Choice.

Smith u filmu ‘King Richard’ koji je prije nekoliko mjeseci stigao na Netflix igra oca najuspješnijih tenisačica svih vremena Serene i Venus Williams.

Will Smith Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Upravo on zaslužan je za njihov uspjeh, karijeru i sportske rezultate. No, oni koji su pogledali film znaju da je vrlo važnu ulogu u svemu tome igrala i njihova majka Oracene Price, kojoj se slavni glumac također emotivno zahvalio.

‘Sviđa mi se i što je vaša majka ‘iz sjene’ napravila od vas. Sviđa mi se što je svima pokazala kako zajedništvo, vjera i disciplina na kraju pokazuju rezultate. Znam da vaš otac ovo sam bez nje ne bi uspio. I zato bi od mene bilo jako licemjerno uzeti ovu nagradu, a ne zahvaliti kolegici Aunjanue Ellis na svemu’, rekao je u nastavku Will.

Glumica Aunjanue Ellis u uspješnom filmu igra upravo majku poznatih sportašica.

Inače, u Los Angelesu su se na crvenom tepihu ali i u ulozi prezentorica pojavile sestre Williams i sve oduševile u vrlo smjelim i glamuroznim izdanjima.