PRIJENOS IZ ROVINJA

Weekend Media Festival na MAXtv-u i tportalu

16.09.2009 u 13:25

Bionic
Reading

Svi korisnici MAXtv-a moći će ekskluzivno gledati prijenos uživo svih predavanja s Weekend Media Festivala na 2 posebna MAXtv kanala, bez ikakve dodatne naknade

Prijenos počinje u četvrtak, 17. rujna, od 14 sati na 8. i 9. kanalu MAXtv-a i traje do 19. rujna kada završava Weekend Media Festival. Sva predavanja bit će sinkronizirana na hrvatski jezik.

Korisnici MAXtv-a putem usluge Snimalica imaju mogućnost snimiti predavanja te snimljeni sadržaj pogledati u terminu koji im najviše odgovara.

Predavanja s Weekend Media Festivala korisnici će moći pogledati i u MAXtv Videoteci do kraja listopada, bez dodatne naknade.

Usto, svi posjetitelji tportala imat će prigodu saznati sve novosti o Weekend Media Festivalu putem posebnog bloga koji će se tijekom dana ažurirati s najnovijim recenzijama predavanja te informacijama o događanjima na Weekend Media Festivalu. Posjetitelji tportala blog mogu pronaći na web adresi weekend.tportal.hr.

Osim što je blog moguće pratiti putem iPhone ili Blackberry uređaja te provjeravati u svakom trenutku što se događa na Weekend Media Festivalu, omogućeno je i aktivno sudjelovanje na blogu putem komentara.