'FARMA UŽIVO'

Vrući poljupci Jelene i Josipa

21.05.2010 u 16:00

Bionic
Reading

U 'Farmi uživo' vidjet ćemo ekskluzivnu snimku prvog poljupca koji se dogodio na farmi, a radi se o bliskom susretu Jelene i Josipa

Jelena je do sada podjednako pokazivala naklonost i prema Antoniju i Josipu, no odlučila je svoje emocije usmjeriti ipak prema pjevaču Josipu Ivančiću.

Osim toga, večerašnja emisija uživo napravit će pregled zanimljivih odnosa i izljeva nježnosti, a o tome kako je to bilo u prethodnoj sezoni 'Farme' ispričat će Ivana Paris i Dino Bubičić koji su svoju romansu započeli upravo na ovom seoskom imanju. Izgleda da su dobili svoje nasljednike u Josipu I Jeleni.

Farmerima kao gost iznenađenja dolazi 'balkanski Nostradamus' Mevludin Duvančić. Nakon uspješnih dosadašnjih predviđanja najvažnijih događaja na farmi, Mevludin će otići na seosko imanje razotkriti pravo lice tamošnjih stanovnika i suočiti ih s nekim neugodnim istinama. Bit će to zasigurno još jedan šok za farmere kojima je sve teže opstati na zahtjevnom imanju. Farma uživo donosi i ekskluzivne snimke razuzdane rođendanske proslave. Ava sve veće simpatije pokazuje prema Josipu, spram kojega ni Jelena nije ravnodušna. Osim njih, u goste će doći i Damir Kajin od kojeg ćemo imati priliku čuti što on misli o ovotjednoj vladavini Elija Piska.

Najiščekivaniji trenutak, kao i svakog petka, bit će, naravno, dvoboj koji će i ovaj put jednog farmera vratiti u civilizaciju.