DOBAR PROVOD

Vrući kadrovi: Žanamari se opustila u bazenu

10.05.2017 u 14:11

Bionic
Reading

Atraktivna pjevačica se totalno opustila u wellness centru makarskog hotela u kojem je napravila lom sa svojim prijateljicama i bez imalo zadrške dočarala kako doživljava najbolji ljetni provod. Žanamari Perčić ispričala je za tportal detalje sa snimanja svog novog videospota za pjesmu 'Love On The Dance Floor'

Žanamari misli da danas itekako ima smisla snimati videospotove bez obzira na to što ih nema baš previše priliku promovirati na domaćim televizijama.

'Internet je čudo! Ako se ljudima nešto svidi, podijelit će to. Uvijek rado snimim videospot jer imam super ekipu i gušt nam je raditi skupa', ističe pjevačica.

Iako su ona i suprug Mario povezani i na poslovnom planu, budući da joj on snima spotove, a skupa i stvaraju glazbu, među njima nikad ne zaiskri, niti ima dosade. A nema ni onog pitanja tko u njihovu braku vodi glavnu riječ.  

'Kod nas nema šefa. Glazba je kreacija, kao i naši spotovi', poručila je.

Žanamari Perčić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kad je riječ o pokazivanju erotike u spotovima, kojoj prečesto pribjegavaju brojne pjevačice, Žanamari kaže da nikad ne planira takvo nešto.

'Na snimanju spotova čarolija se ili dogodi ili ne. Kad imaš ovoliko zgodnih cura u kadru kao mi u novom spotu, onda je neizbježno da to ljudima bude seksi. Glazba je emocija, ples je emocija i strast. Teško je i nema potrebe bježati od toga', kaže pjevačica.

Sa svakog snimanja spota ima neku anegdotu, a i ovaj put je imala jednu koju je ispričala.

'S nama na snimanju bila je i moja mrvica Gabriela, a čuvala ju je njezina teta Louise, ali i moje cure, Željka, Ella i Tia, jako je vole. Postali smo velika obitelj uz našeg snimatelja Darka i prijatelja Stanka, koji je asistirao. U takvoj atmosferi uvijek ima anegdota. Ovaj put je najveći hit bila Gabi koja je hodala u svim našim štiklama i toliko je uživala u tome da je u svakom kadru spota ostao zvuk njezinih sretnih vriskova. U jednom trenutku joj se prispavalo pa sam ju odvela kući s tetom Lou, a ja sam se vratila na snimanje. Dio na bazenu smo mogli snimiti tek nakon što sam malenu odvela kući, a mislim da se to i vidi (smijeh). U onom jaccuziju smo se toliko opustile da smo zaboravile da snimamo', otkrila je pjevačica.