ljubav beskrajna

Vrijeme samo za obitelj: Marija Husar Rimac otkrila gdje je i s kime provela vikend

11.04.2022 u 13:35

Bionic
Reading

Nekadašnja članica glazbene grupe 'Divas' povremeno se javlja obožavateljima na Instagramu, a u zadnje vrijeme rado pokazuje i svog mlađeg sina Niku koji je sredinom veljače proslavio svoj prvi rođendan

Upravo s njegovom novom fotografijom pratitelje je obavijestila da je njezina obitelj proteklog vikenda otputovala u južne krajeve. 'Malo smo pobjegli na more', obznanila je Marija Husar Rimac i navela da su u Zadru. Nataša Janjić Medančić, Nina Badrić i Tony Cetinski odmah su ostavili svoje komentare.

Podsjetimo, Marija je svog najmlađeg sina koji ima tri imena - Niko Franjo Alojzije, rodila lani u 46. godini života te to nazvala darom od Boga. Prvi sin Ivan je prošle godine krenuo u prvi razred, kada mu je mama objavom na Instagramu poželjela sreću. 'Ivan nam je krenuo u školu! Naš đak prvak. Sretno sine i budi dobar i uzoran đak. Vole te mama i tata najviše na svijetu', napisala je tada nekadašnja Divasica.

Podsjetimo, sa suprugom Vjekoslavom Rimcem je u braku već 12 godina. Mladima je Marija svojedobno poručila da je 'u braku lijepo i može biti lijepo, da je ljubav nešto što raste, da si priželjkuju da budu u braku'.

  • +2
Marija Husar Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL