party tek slijedi

Marija Husar Rimac ne skriva sreću i uzbuđenje: U njezinom domu opet vlada veliko slavlje

11.02.2022 u 09:17

Bionic
Reading

Prošla godina ostat će zauvijek u sjećanju kao jedna od najljepših u životu nekadašnje pjevačice grupe Divas. U 46. godini života na svijet je donijela sina, a njegov stariji brat Ivan i tata Vjekoslav Rimac s nestrpljenjem su ga čekali. Njihov Niko proslavio je prvi rođendan

'Danas smo proslavili veliki 1. ročkas. Ja sam naravno od uzbuđenja budna od 4 sata ujutro. Sjetila sam se neprospavane noći prije poroda, momenta kada sam prvi put ugledala moje preslatko stvorenje koje je čista radost i veselje. Bože moj, koja ljubav', opisala je Marija Husar Rimac fotografiju svog preslatkog sinčića koji sjedi na podu okružen balonima i poklonom.

'Rođen na blagdan bl. Alojzija Stepinca... Danas smo otišli i do Krašića i na najljepši mogući način proslavili ročkas uz svetu misu. To je bilo za nas, a tulum za obitelj slijedi u nedjelju. Ljubavi mamina, sretan ti 1. rođendan! Neka te čuva dragi Bog i prati zagovor bl. Alojzija Stepinca', poručila je na kraju objave.

Podsjetimo, pjevačica i njezin suprug Vjekoslav Rimac u braku su 11 godina, a u svakodnevnom životu oslanjaju se na duhovnu stranu, na vjeru koja im je veliki oslonac. Poduzetnika Vjekoslava Rimca pjevačica je upoznala u Samoboru, na seminarima duhovne obnove kod patera Zvjezdana Linića. Tamo su, nakon vjenčanja u Livnu 2009. godine, pronašli dom. Prije sedam godina postali su roditelji dječaka Ivana.

  • +3
Marija Husar Rimac Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL