U VELIKOM STILU

Vratila se u London: Elegantnoj Meghan Markle ni kiša nije promijenila raspoloženje - široki osmijeh bio je tu svim kritičarima u inat

05.03.2020 u 20:48

Bionic
Reading

Ono što se danima s nestrpljenjem danima čekalo, sada se i dogodilo - Meghan Markle u velikom se stilu vratila u London, a unatoč kiši, od koje ju je suprug štitio velikim kišobranom, ništa joj nije moglo promijeniti dobro raspoloženje. Očito želeći poslati jasnu poruku svima onima koji su je u posljednje vrijeme prozivali, vojvotkinja od Sussexa nije se prestala osmijehivati pred kamerama i fotoaparatima

U midi haljini s potpisom Victorije Beckham, čija je cijena oko 7.800 kuna, i salonkama od brušene kože s visokim potpeticama, Meghan Markle se čvrsto držeći ispod ruke svog supruga princa Harryja pojavila pred mnoštvom fotografa u svom prvom javnom pojavljivanju u Velikoj Britaniji, otkako su ona i Harry najavili kako napuštaju kraljevsku obitelj.

Par je u Londonu kako bi odradio svoje posljednje, unaprijed dogovorene angažmane, a večeras su se pojavili na godišnjoj dodjeli nagrada Endeavour Fund Awards u londonskom Mansion House.

Čim su izašli iz svog automobila, unatoč jakoj kiši, Meghan Markle nabacila je široki osmijeh kojim je jasno dala do znanja kako je komentari i kritike, s kojima se osobito posljednjih tjedana suočavala, nimalo ne zabrinjavaju. A kako joj se ne bi pokvarila frizura ili šminka, Harry ju je zaklanjao kišobranom.

  • +2
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia