NE ŽIVE SKROMNO

Princ Harry i Meghan Markle zadaju nove glavobolje; dolazak u London sve će skupo koštati

02.03.2020 u 10:15

Bionic
Reading

Iako su naglasili da će sve svoje troškove snositi sami te postati financijski neovisni, izgleda da takvo stanje stupa na snagu tek nakon što i službeno završe svoj mandat u kraljevskoj obitelji. Princ Harry i Meghan Markle vraćaju se u London, a troškovi će ponovno pasti na leđa poreznih obveznika

Britanska javnost ne krije bijes zbog nove odluke da troškove osiguranja princa Harryja i Meghan Markle sve do početka travnja snose upravo oni. Skupocjeni troškovi za naredna tri mjeseca padaju na leđa nacije kojoj su donedavni vojvode okrenuli leđa, a trebaju podmiriti i račun od 50 tisuća funti, koji uključuje usluge osiguranja za skorašnje putovanje u London.

Zbog obilježavanja Dana Commonwealtha princ Harry i Meghan Markle vraćaju se na nekoliko dana u britansku prijestolnicu, a odazvali su se na poziv kraljice Elizabete II.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer/Derek Shook/Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bračni par je odlučio da im se na putovanju za Europu neće pridružiti osmomjesečni sinčić Archie, kojeg će ostaviti na brigu dadiljama u Kanadi, u kojoj žive od prosinca prošle godine. Upravo ta odluka povisila je troškove osiguranja jer maleni treba dodatnu zaštitu dok nije uz svoje roditelje.

Cijela kraljevska obitelj nije vidjela malenog nekoliko mjeseci i to ih jako žalosti. Kraljica, princ Charles, princ William, kao i njegova supruga Kate Middleton, ali i njihova dječica, jako su se veselili vidjeti ga i provesti nekoliko dana u njegovu društvu.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry razmatraju kupnju ove kuće u Los Angelesu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Harry i Meghan Markle navodno će u Londonu odraditi svoja posljednja tri angažmana dok su još u prijelaznom razdoblju. Prvog travnja i službeno prestaju biti članovi britanskog kraljevstva. U Vancouver se mladi bračni par vraća odmah nakon obilježavanja Dana Commonwealtha 9. ožujka.

Potom započinju svoje novo životno razdoblje, a već u svibnju Meghan se očekuje na najvećem društvenom događaju sezone - Met Gali.

Urednica američkog magazina Vogue Anna Wintour na svoju je listu posebno odabranih gostiju uvrstila nekadašnju glumicu i vojvotkinju, a koja će izazvati veliko zanimanje javnosti i medija iz cijeloga svijeta.

'Meghan i Harry su uzbuđeni što će se zajedno pojaviti na ovako važnom događaju. Meghan se jako raduje što će sada napokon moći dolaziti na ovakva događanja i ponovno zablistati u svijetu Hollywooda', otkrio je neimenovani izvor za Page Six.