omiljeno lice

Vraća se legendarno TV lice: Željka Fattorini bit će jedna od voditeljica novog showa na HTV-u

16.09.2022 u 09:11

Bionic
Reading

Državna televizija ove jeseni u svojoj novoj televizijskoj shemi priprema novi zabavni show koji bi se trebao prikazivati vikendom u udarnom terminu nakon Dnevnika, a osmislila ga je Marija Nemčić, pretpostavlja se po uzoru na emisije kakve su se rado gledale nekad tijekom vikenda

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, bit će to show namijenjen starijim gledateljima, premda će i mlađa publika moći pronaći nešto za sebe.

Voditeljski će se izmjenjivati iz tjedna u tjedan, a ono što će posebno razveseliti mnoge je da će među njima biti i slavna spikerica, voditeljica i novinarka, Željka Fattorini. Među ostalim je vodila nekad slavno 'Nedjeljno popodne' i 'Dobro jutr0, Hrvatska', te je gledatelje osvojila toplinom i opuštenošću. Uz Helgu Vlahović-Brnobić, Vesnu Spinčić-Prelog, Jasminu Nikić-Ivanišević i Kseniju Urličić bila je dio zlatne generacije, stvarala HRT i obilježila najplodnije godine državne radiotelevizije.

'Kamera nije uvijek prijatelj, ponekad ide ispod kože i pokaže kako niste dorasli zadatku, kako niste dovoljno obrazovani ili barem pripremljeni. Ponekad se dogodi da niste stari, da ste obrazovani, da vas kamera voli i zamijene vas mlađom', izjavila je u svom zadnjem razgovoru za Novi list.

  • +3
Željka Fattorini Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX