76-godišnji glumac

Vraća se jači: Schwarzenegger nakon ugradnje pacemakera spreman za snimanje

29.03.2024 u 16:33

Bionic
Reading

Arnold Schwarzenegger rekao je da je 'spreman za snimanje' druge sezone Netflixove serije 'Fubar' u travnju, unatoč tome što mu je nedavno ugrađen pacemaker

Poznati se holivudski glumac, bivši guverner američke savezne države Kalifornije i bodybuilder vraća glumi duhovitom šalom kako je djelomično postao stroj nakon što mu je početkom ovog mjeseca ugrađen pacemaker. Arnold Schwarzenegger već zna i kojem se projektu vraća, a uskoro ćemo ga opet i gledati na malim ekranima.

'Dobio sam puno lijepih poruka iz cijeloga svijeta, ali puno ljudi me pitalo hoće li mi pacemaker uzrokovati ikakve probleme s drugom sezonom serije Fubar' objavio je Schwarzenegger na Instagramu te dodao: 'Nipošto. Bit ću spreman za snimanje u travnju.'

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Holivudski glumac glumio je u prvoj seriji Netflixove uspješnice 'Fubar', o operativcu CIA-e na pragu mirovine koji otkriva obiteljsku tajnu i prisiljen je vratiti se na teren na posljednji zadatak.

Uz njega u seriji glume Monica Barbaro, Aparna Brielle, Milan Carter, Travis Van Winkle i Andy Buckley.

Glumac rođen u Austriji rekao je da je prvi put imao operaciju na otvorenom srcu 1997. godine zbog genetske srčane mane (bikuspidalnog aortnog zalistka) i ponovno 2018., dok je 2020. bio na neinvazivnoj operaciji srca.

  • +2
Kate Winslet Izvor: Profimedia / Autor: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia