novi voditelj

Vraća se emisija 'Tvoje lice zvuči poznato', a Mešinu se pridružuje poznati kolega

20.02.2024 u 12:21

Bionic
Reading

Vrhunska zabava emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' počinje uskoro, a novih osmero kandidata marljivo pripremaju svoje točke kojima će ovog proljeća zabavljati voditelje, žiri i gledatelje pred malim ekranima. Koji će se kandidati natjecati u novoj sezoni hit showa još nije poznato, no otkriveno je tko će sjediti u žiriju te tko su novi voditelji

Bliži se početak nove, osme sezone megapopularne emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' koja je sa svojim prethodnim sezonama rušila rekorde gledanosti na malim ekranima. Uz dobro poznat koncept emisije, prema kojemu se osmero kandidata u svakoj epizodi transformira u poznate ličnosti domaće i strane glazbene scene, u novoj sezoni stiže novi voditeljski tandem koji će svojom karizmom osvojiti srca gledatelja.

Uz Igora Mešina, dugogodišnjeg voditelja i glumca s bogatim iskustvom, stat će njegov kazališni kolega, glumac Filip Detelić koji je spreman za svoj voditeljski debi.

U iščekivanju emitiranja osme sezone showa, koja se očekuje uskoro, voditeljski par izrazio je veliko uzbuđenje zbog zajedničkog angažmana i upoznavanja novih natjecatelja koji će iz epizode u epizodu oduševljavati nevjerojatnim transformacijama i umjetničkim izričajem.

Iako će se prvi put okušati u voditeljskoj ulozi, Filip u ovaj veliki projekt ulazi bez nervoze i s velikim očekivanjima: 'Nema nikakve nervoze, jedva čekam vidjeti i čuti reakcije gledatelja. Očekujem prvenstveno da ćemo se svi dobro zabaviti i napraviti odličan posao, a ako se to gledateljima svidi bit će mi posebno drago.'

Također, za Igora Mešina kao suvoditelja ima samo riječi hvale: 'Igor Mešin je fenomenalan kolega i prijatelj, velika mi je podrška i gušt je dijeliti s njim pozornicu. Samo riječi hvale imam za njega i ispred i iza kamera.'

Uzbuđenje oko nove sezone s njim dijeli Igor koji je dio emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' od samih početaka, a gledatelji su ga kroz sedam prethodnih sezona imali prilike gledati ne samo u ulozi voditelja, nego i kao jednog od članova žirija.

'Jako se veselim novoj sezoni. U tom sam projektu od početka – pet sezona bio sam voditelj, a dvije sam sjedio u žiriju. U novoj osmoj sezoni opet sam u ulozi voditelja, s time da ovoga puta imam odličnog novog suvoditelja – mog dragog kolegu i prijatelja Filipa. On i ja se dugo poznajemo, dijelili smo scenu u kazalištu i mislim da ćemo se kao voditelji divno zabavljati, predano raditi i nadam se da će to publika prepoznati', poručuje Igor Mešin.

Novost su i poznati koji sjede u žiriju.

Naime, ove godine izvedbe kandidata komentirat će žiri koji čine: pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea, glumac Enis Bešlagić, pjevač Mario Roth i glumac Goran Navojec.

devet dugih sezona

[FOTO] Pokrenuli smo vremeplov i prisjetili se prve emisije Zvijezde pjevaju; pogledajte kako su te 2007. izgledali Bojana Gregorić, Lamija Alečković, Jacques, Ivana Banfić...

Pogledaj galeriju