KONAČNO ODLUČENO

Voditeljica 'Big Brothera' je Antonija Blaće

22.02.2011 u 18:55

Bionic
Reading

I dok se nagađalo tko bi sve mogao biti hrvatski voditelj prvog regionalnog izdanja 'Big Brothera' u kojem sudjeluje Hrvatska, gledatelji su se potajno nadali da će to ipak biti jedna od prvih stanarki Big Brother kuće, voditeljica najvećih formata domaće produkcije RTL Televizije, Antonija Blaće

Svi oni sada mogu odahnuti, jer želja im je uslišana, a simpatična Tonka ponovno će gledatelje zabavljati svojim britkim humorom i spontanošću, ovaj put iz studija beogradskog Pionirskog grada na Košutnjaku.

'Jako sam uzbuđena što ću ponovno voditi 'Big Brother', jer ipak je to projekt od kojeg je sve počelo! I što je najbolje od svega, baš sam nostalgična i rado bih sad opet bila stanarka!', rekla je Tonka, dodajući kako se nada da će stanari nove sezone najpopularnijeg reality showa biti opušteni, zanimljivi i zabavni.

Svaki tjedan Antonija će se tako, uz još jednog voditelja produkcijske kuće Emotion, javljati iz studija ili ispred Big Brother kuće gdje će nas zasigurno ponovno do zadnjeg trena držati u neizvjesnosti pitanjem 'tko napušta Big Brother kuću, a tko ostaje'.