NAGRADNJAČE

Vodimo vas na koncert Pavela u Tvornici kulture

25.05.2017 u 15:10

Bionic
Reading

Novi album 'Družba krivih odluka’ Pavel će promovirati u subotu, 27. svibnja koncertom u Tvornici kulture!

Bit će to treći album koji će Pavel koncertno promovirati na pozornici Tvornice, nakon ‘I mi smo došli na red’ prije tri godine i koncertne promocije albuma ‘Od prve zvijezde ravno’ u ožujku 2013. godine.

Uz prepoznatljivi zvuk i autorski rukopis Aljoše Šerića te podijeljene vokalne dionice između Aljoše i Antonije Matkoviće Šerić, ‘Družba krivih odluka’ uspješno zaokružuje još jedno životno poglavlje Pavela.

Naslov albuma preuzet je iz pjesme 'Junaci Hatzove ulice', generacijske pjesme o svima koji su činili i čine društvo koje je svoje dane i noći većinom provodilo u Aljošinom bivšem stanu u Hatzovoj ulici. Većina pjesama s novog albuma referira se upravo na osjećaj pripadnosti i sigurnosti koju pruža prijateljstvo i slatko – gorki osjećaj prolaznosti vremena s ljudima čije su karakteristike nekad bile one muzičara, studentice ili sanjara, a danas su postali očevi i majke. Selidbom iz stana zaključeno je jedno veliko poglavlje života koje je bilo inspiracija novim Pavelovim hitovima od kojih se oni već objavljeni naveliko vrte radijskim eterom!

Glazbeni gosti - Maja Posavec i Greenhouse Blues Band Brass, će pojačati standardnu postavu Pavela i sa njima izvesti ponajbolje pjesme iz dosadašnje karijere, kao i pjesme sa novog albuma 'Družba krivih odluka'.

Čitateljima tportala darujemo ulaznice za koncert Pavela u subotu, 27. svibnja u Tvornici kulture, a dobitnici su Valentina Gašpar Kalinić, Maruška Grbavac, Zrinka Košar, Tomislav Herega, Ivan Kokan, Helena Jelovčić, Renata Zelić, Andrea Tuškan i Ines Behetic.