NAGRADNJAČE

Vodimo vas na Gustafe u Hard Place

04.04.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Od četvrtka 06.04. do subote 08.04. u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu održat će se četvrto izdanje Biggest Little Rock Festivala!

Hard Place će i ove godine ugostiti 9 sjajnih bandova uz puno popratnih događanja za 666 (!) posjetitelja.

U četvrtak 06.04. nastupit će: Gustafi, Ogenj, EoT

U petak 07.04. nastupit će: Davorin i Bogovići, The Miceks, Tight Grips

U subotu 08.04. nastupiti će: Drugi način, En Face, Branko Bogunović - Pif

Legendarni Istarski Gustafi nakon šest singlova sa hvaljenog  jedanaestog studijskog albuma 'Maneštra', stižu uveličati prvu večer Biggest Little Rock Festivala u četvrtak 06.04. U 35 godina uspješne karijere snimili su brojne hitove i odsvirali više od 2500 koncerta, na kojima su svojom energijom osvojili publiku gdje god su se pojavili. Velika nam je čast i zadovoljstvo ugostiti ih po prvi puta u Hard Place-u.

Prije Gustafa će nastupiti koprivnički Ogenj koje uspoređuju s domaćim Flogging Molly, te EoT alternative rock band iz Karlovca kojima je upravo izašao album prvijenac, a do njega su došli mnogobrojnim pobjedama na natjecanjima mladih bandova.

Ulaznice u prodaji po cijeni od 40 kn dnevna i 90 kn festivalska možete naći na prodajnim mjestima: Hard Place, Rockmark, Dirty Old Shop, online na entrio.hr i na svim prodajnim mjestima entria.

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za Gustafe u četvrtak 06.04. u Hard Place-u. Dobitnici su Carla Radnić i Laila Gumhalter Malić.