mini turneja

Vodimo vas na ABBA SYMPHONIC Tribute Show u Zadru i Splitu

13.04.2023 u 14:41

Bionic
Reading

Svoju novu mini turneju po Hrvatskoj ovi talentirani glazbenici počinju u Zagrebu, a potom odlaze u Zadar koji je svojim interesom pokazao da će biti 'puna kuća'. Nakon Zadra bend odlazi u Split koji će, sudeći prema prodanim ulaznicama, gorjeti!

Splićani očito vole ABBU, vole 'slatki pop i sve što nam donosi ovakav show. A donijeti će nam presjek svih hitova ABBE, scenom i kostimografijom će nas odvesti na putovanje u neka minula vremena, a sinergija benda i simfonijskog orkestra držati će publiku na nogama puna dva sata!

Najveći hitovi ABBE u izvedbi simfonijskog orkestra i vrhunskog benda ABBA Real Tribute slušati ćemo u treći put u Zagrebu te Zadru i Splitu!

Simfonijski orkestar i bend ovom će turnejom proslaviti 50 godina postojanja jednog od najslavnijih bendova na svijetu.

Uz simfonijski orkestar nastupa jedan od najboljih bendova ABBA Real Tribute, koji se odlikuje originalnom kostimografijom, plesnom koreografijom, izvrsnom interpretacijom i nastavlja povijesti ABBE! Nastupom u živo i vrhunskom showu te produkciji, ABBA SYMPHONIC će vas vratiti u nostalgična vremena i prizvati uspomene razdoblja u kojem je ABBA dominirala na međunarodnim radijskim ljestvicama!

Skupina ABBA je u razdoblju od 1972. do 1982. kao najuspješnija švedska skupina svih vremena prodrla na svjetsku pozornicu, prodavši više od 400 milijuna ploča, što ih je pretvorilo u svjetske rekordere.

Slavni članovi ABBE su bili: Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson, Anni-Frid Lyngstad. Na glazbenoj sceni pojavili su se putem natjecanja za pjesmu Eurovizije 1974. sa skladbom Waterloo, a njihov je uspon započeo 1975. godine s pjesmom S. O. S.. Na svjetski vrh ih je lansirala pjesma Mamma Mia gdje su ostali narednih godina, stvarajući vojsku obožavatelja koji su ljubav prema ABBI prenosili i na nove generacije. Izdali su osam originalnih albuma i izdali ih u rekordnim nakladama. ABBA još danas osvaja publiku na televiziji, radiju i naravno s vrlo popularnim filmom Mamma Mia.

Ulaznice u prodaji putem web stranice www.eventim.hr!

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za ABBA SYMPHONIC Tribute Show u Zadru (Petak, 14. 04. 2023. u 20:00, Športski centar Višnjik – Velika dvorana Krešimira Ćosića, Zadar) i Splitu (Subota, 15. 04. 2023. u 20:00, Dvorana Gripe, Split), a dobitnici su Margareta Bajo Dadić, Željko Miškulin, Selime Delonga i Marina Kalaica.