NASTAVAK ISPOVIJESTI

Vlatka Pokos poručila: 'Neću biti neka ocvala bivša zvijezda bez kune u džepu sa šezdeset godina'

Vlatka Pokos

Vlatka Pokos

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Pjevačica i voditeljica kratko je posjetila Hrvatsku i dala ekskluzivni televizijski intervju za RTL Televiziju i emisiju Exkluziv. Vlatka Pokos je otkrila da je u Kanadu otišla zbog egzistencijalnih razloga, pričala o bivšem suprugu Josipu Radeljaku Dikanu i njegovoj kćeri Lani, a u drugom dijelu svoje ispovijesti emitirano u nedjelju poslijepodne progovorila je što točno radi u Kanadi i koliko zarađuje, baki s kojom je odrasla te o seksualnom uznemiravanju

Vlatka Pokos je u nastavku intervjua za Exkluziv RTL Televizije ispričala kako je u Kanadi godinu i pol dana od čega je prvih šest mjesci bila kao turist. 'Način na koji sam ja legalizirala svoj status u Kanadi je studiranje i to je najbolji način. Fakultet mi je užasno zanimljiv. Studirati i raditi je stvarno jako naporno, to svatko zna. Peti, šesti, sedmi i osmi mjesec radim full time. Kad imaš status ovaj koji sad imam, porezi su smiješni, to je doslovno par dolara na moja primanja, jer kanadska država želi da si ti sam u stanju sebe uzdržavati a ne da padneš njima na teret. Ja sad zaradim tri tisuće dolara što je dovoljno za normalan život u Kanadi. Čak da i sam iznajmiš stan, a ja sad dijelim stan s jednom curom što mi je super jer stanarinu dijelimo na pola', otkrila je.

Na pitanja je li zaljubljena rekla je da se u njezinim godinama čovjek teško zaljubljuje. 'Da imam frajera ne bih ga imala vremena niti vidjeti', izjavila je ispričavši kako ima pretrpan raspored. Znala je, kaže, da će joj odlazak u Kanadu biti ogromna promjena i da će joj biti teško. 'Moj ego radi ponekad i mislim si 'joj, kako se ovo sve dogodilo', ali uglavnom sam sretan i zadovoljna, osobito od kad sam završila prvu godinu fakulteta. Tamo sam se psihički oporavila. Mene nitko ne maltretira. Ako mi se već netko nasmiješi ili me gleda, to je zato što mu se sviđam', ističe.

  • +26
  • +23

Vlatka Pokos

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Svoje stvari je nakon prodaje stana u Zagrebu, odnijela mami i tati u kuću na selu budući da djelomično žive ovdje i u Austriji. 'Gastrabajteri su svi pogriješili koji su ostavili djecu. Ja sam imala sreće jer sam imala prekrasnu baku koja je na žalost preminula', poručila je. Rastanak od bake je teško proživjela. Djed je baku, otkrila je, teško psihički i fizički maltretirao.

'Ona meni nije mogla dati pravi savjet i snagu što se tiče moje emancipacije jer ona je odgajana drugačije. Ona je mene učila da moram slušati svog muža. A muškarci s kojima sam ja bila u vezi su na žalost bili svjesni da nemam zaštitu od obitelji, da nemam tatu koji će doći s puškom nekome na vrata i reći: 'Nećeš ti to raditi mojoj kćeri'. Zaštita je bitna, osobito u Hrvatskoj, odnosno na ovim područjima. Ja to nisam imala a oni su to znali i zloupotrebljavali', priznala je.

Vlatka Pokos je priznala da je doživjela razne ucjene i seksualna uznemiravanja od raznih moćnika

Vlatka Pokos je priznala da je doživjela razne ucjene i seksualna uznemiravanja od raznih moćnika

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Ne zamjera roditeljima što nije odrastala s njima. 'Moji roditelji su često dolazili i brinuli su se o meni. Ne zamjeram im i ne želim da se loše osjećaju u tim godinama. Moja mama sad samu sebe muči što nije živjela s nama. Cijeli život je patila radi toga i zamišljala da ćemo mi u njezinoj mirovini živjeti svi zajedno u kući na selu, što nije baš realno', kaže Vlatka Pokos.

U Kanadi želi srediti staus da može sebi osigurati egzistenciju. 'Sigurno neću biti neka ocvala bivša zvijezda bez kune u džepu sa šezdeset godina'. Rekla je da bi puno toga mogla još ispričati o raznim ucjenama i seksualnim uznemiravanjima koje je doživjela od moćnih političara, direktora državnih poduzeća. 'Kroz svoju karijeru sam upoznala razne pozicionirane ljude. Kako to da nisam dobila posao? Nisam bila fleksibilna. Ja jednostavno nema želudac za te ljigave, pokvarene ljude. Odvratni su', izjavila je. No sve je to, kaže, ostavila iza sebe i gradi novi život.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!