EMOTIVAN NASTUP

Vlatka Pokos vratila se u Hrvatsku, u intervjuu kroz suze progovorila o najtežim trenucima

02.06.2018 u 19:14

Bionic
Reading

Nakon što je u posljednjih godinu dana, otkako je odselila u Kanadu, pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos intervjue davala isključivo pisanim putem, na iznenađenje mnogih ekskluzivni televizijski intervju dala je za RTL Televiziju i njihovu emisiju Exkluziv, u kojem je progovorila o svojoj životnoj situaciji i svemu što joj se događalo posljednjih godina

Da se nakratko vratila u Hrvatsku, rijetki su znali, a u podužem intervjuu za Exkluziv RTL Televizije, čiji će nastavak biti tek sutra, Vlatka Pokos najviše je govorila o svom bivšem suprugu Josipu Radeljaku Dikanu, tužbi koju su on i njegov sin Leo Radeljak podigli protiv nje, a suze nije mogla zadržati kada je počela pričati o njegovoj kćeri Lani.

Kako je rekla, u Kanadu je odselila iz egzistencijalnih razloga, ali i zbog svog zdravlja. 'Ja sam ovdje bila psihički maltretirana i s druge strane, nažalost, cijela moja privatna situacija i sve što se događalo posljednjih 11 godina, ja sam se razvela prije 11 godina, meni je jednostavno ta cijela situacija uništila ovdje život i egizstenciju', rekla je za Exkluziv Vlatka Pokos.

Kako je rekla, zbog svega toga na neki način je bankrotirala, no, na sreću, prije odlaska u Kanadu uspjela je prodati stan i automobil, podmiriti sva dugovanja prema banki i iz Hrvatske otišla na nuli.

O vezi i braku sa 27 godina starijim Radeljakom, rekla je da je ona prvih nekoliko godina itekako bila strastvena. 'Moj bivši suprug, kad sam ga upoznala, imao je 58 godina. On je vrlo zgodan muškarac bio, šarmantan. On je za mene bio bijelosvjetski čovjek, živio je u Rimu, proputovao svijet, obrazovan, što se po njegovim zadnjim ispadima i eskapadama ne bi reklo, ali mi smo razgovarali o operi, književnosti', opisala je svog bivšeg supruga Vlatka Pokos, dodavši kako je njegova bivša supruga Beba Lončar bila divna te je otkrila da ju je ona željela upozoriti na to što bi joj se moglo dogoditi.

'Ona me je željela upozoriti jer je ona prošla pakao i kroz moju je priču ponovno proživjela svoju.'

Sa 31 godinu, kada je ušla u Radeljakovu obitelj, Vlatka je upoznala i Lanu. 'Ja sam se zaljubila u nju i prije nego sam je vidjela prvi put uživo. Imala sam tada 31 godinu i željela sam silom biti mama. Ja sam željela biti njena mama', rekla je, a potom, na pitanje novinarke ima li i danas osjećaj da je Lana njezino dijete, Vlatki su nezaustavljivo krenule suze. Posljednji put Lanu je vidjela kada je imala devet godina, na sudu, no, kaže, i danas ju često sanja, ali kao djevojčicu od 3-4 godine, nikada kao djevojku koja je sada.

  • +26
Vlatka Pokos Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Ja sam pet godina proživljavala pakao, nisam mogla spavati uopće. Što god on govorio, on i dan danas govori užasne stvari i laži, ja sam bila dio njenog života i zato ne žalim ni za čim - zato što sam ja te godine dala njoj. Moja veza s njim ne bi potrajala toliko dugo, niti bi se ja udala za njega da nije bilo Lane.'