CHARLOTTE CASIRAGHI

Vjenčanje u Monaku: Unuka princeze Grace ovime je odala počast svojoj baki

03.06.2019 u 10:05

Bionic
Reading

Kći Caroline, princeze od Monaka, ovog je vikenda izrekla bračne zavjete svom odabraniku, filmskom producentu Dimitriju Rassamu. Par, koji već ima sedmomjesečnog sina, odlučio se svoju vezu ozakoniti civilnim vjenčanjem u Prinčevoj palači u Monaku, na istom mjestu gdje su se 1956. vjenčali Grace Kelly i princ Rainer

Proteklog je vikenda u Prinčevoj palači u Monaku održano vjenčanje iz snova 32-godišnje Charlotte Casiraghi, kćeri princeze Caroline, ali i unuke princeze Grace.

Iako svoju baku nikada nije upoznala, lijepa Charlotte, koji mnogi nazivaju nasljednicom Grace Kelly po ljepoti i gracioznosti, odlučila je na svom vjenčanju s filmskim producentom Dimitrijem Rassamom odati joj počast, pa je oko vrata stavila Cartierovu dijamantu ogrlicu, koju je njezina baka 1956. dobila kao poklon na vjenčanju s princom Rainerom.

Ceremonija je održana u subotu i to na istom mjestu gdje su se te 1956. vjenčali njezini baka i djed, a nakon civilnog obreda i vrtne zabave, 32-godišnja Charlotte Casiraghi i njezin pet godina stariji odabranik, slavlje su nastavili u Villi La Vigie, kneževskoj rezidenciji s nevjerojatnim pogledom na Mediteran.

Za svoj dan iz snova lijepa Charlotte odabrala je vjenčanicu otvorenih ramena, djelo pariškog stiliste Johna Nollea, a potom se presvukla u sivu brokatnu haljinu, specifičnu po tri mašne, a koju potpisuje Yves Saint Laurent. Na vjenčanju je bila prisutna cijela monegaška kneževska obitelj, uključujući i princa Alberta i njegovu suprugu, princezu Charlene, koji su tamo stigli s blizancima Gabriellom i Jacquesom.

Charlotte Casiraghi vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, ovo je za Charlotte Casiraghi prvi brak, dok Rassam već ima jedan brak iza sebe, a oboje imaju i djecu iz prijašnjih veza - Charlotte petogodišnjeg sina Raphaela iz veze s Gadom Elmalehom, a filmski producent sedmogodišnju kći. Prije gotovo sedam mjeseci dobili su i sina.

Iako je na ovom vjenčanju bilo oko 300 uzvanika, dodatno slavlje najavljeno je za idući vikend kada bi mladenci trebali proslaviti svoj dan u većem krugu ljudi i to na još uvijek nepoznatoj lokaciji u južnoj Francuskoj.