nije prisustvovao

Vjenčanje Sofije Richie okupilo je brojna poznata imena, ali ne i brata Milesa

26.04.2023 u 11:48

Bionic
Reading

I dok vjenčanice i raskoš vjenčanja Sofije Richie i Elliota Grainge uživaju velik interes javnosti, teško je bilo ne primijetiti da se slavlju nije pridružio Sofijin stariji brat Miles. Braća imaju zbilja blizak odnos, često objavljuju zajedničke fotografije na Instagramu pa je mnoge začudilo što Miles nije stigao na tako velik dan u sestrinom životu

Raskošno vjenčanje na jugu Francuske ovog je vikenda bilo u fokusu svih medija i društvenih mreža. Vjenčanje iz snova Sofije Richie i glazbenog producenta Elliota Graingea uistinu je bilo kao iz snova, a lista uzvanika sadržavala je neka svjetski poznata imena.

Među prisutnima bili su Sofijina posvojena sestra Nicole Richie i njezin suprug Joel Madden, Cameron Diaz sa suprugom Benjijem koji je brat blizanac Joela Maddena, te Paris Hilton i njezin suprug Carter Reum.

Ipak, među gostima otmjenog vjenčanja nije bilo Milesa Richieja, Sofijinog starijeg brata.

Premda se postavljalo pitanje je li obiteljska svađa mogla dovesti do izostanka tako važne osobe na tako velikom danu u životu mladenke, no čini se da je ipak riječ o nečem drugom. Kako doznaje TMZ, Miles se nedugo prije vjenčanja nije osjećao najbolje pa se testirao na korona virus - i test je bio pozitivan!

Glasnogovornik za obitelj je naglasio kako bi Sofia voljela da je njen stariji brat bio uz nju u ovoj važnoj prigodi, no zdravstvena sigurnost ostalih uzvanika ipak je bila na prvom mjestu.

  • +6
Vjenčanje Sofie Richie Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Za svadbenu lokaciju Richie i Grainge odabrali su hotel du Cap-Eden-Roc, na divnoj Azurnoj obali. Mladenku je do oltara otpratio otac Lionel Richie, a mladenka je blistala u posebnoj Chanel vjenčanici kakvu će zasigurno kopirati mnoge mladenke diljem svijeta. No, mladenka je za trodnevno slavlje odabrala čak tri Chanel haljine: jednu za probnu večeru, jednu za ceremoniju i kraću mini haljinu za after-party.

  • +4
Vjenčanica Sofie Richie Izvor: Profimedia / Autor: POTHON-Mavila / The Photo One / Profimedia