ALISAN PORTER

Vjenčanje o kakvom je sanjala: Udala se 'Kovrčava Sue'

18.04.2023 u 08:31

Bionic
Reading

Ona je pjevačica, ali i glumica, koje se hrvatski gledatelji sjećaju po njezinoj ulozi kovrčave Sue u istoimenom hit filmu iz 1991. godine, a koja se proteklog vikenda udala za svoju ljubav iz djetinjstva

Alisan Porter svoju je sreću odavno pronašla, a sada se svom dečku, kojeg je upoznala prije 20 godina, zaklela na vječnu ljubav i pred svjedocima na intimnom vjenčanju u kapelici Venus Garden u Ceasars Palaceu u Las Vegasu. 41-godišnja Alisan Porter i 33-godišnji Justin de Vera prije braka bili su šest godina u vezi, a na vjenčanju su izmijenili rukom ispisane zavjete.

'Justin i ja smo prije svega najbolji prijatelji, stoga je ovo bio logičan, sljedeći korak. Poznajemo se više od 20 godina. Proveli smo zajedno nevjerojatnih šest godina, odgojili smo nevjerojatnu djecu i dobili vlastito dijete. Ovo je ono što smo čekali', otkrila je za magazin People glumica i glazbenica, koje se hrvatski gledatelji sjećaju po ulozi kovrčave Sue iz istoimenog filma iz 1991. godine.

Ona iz prijašnjih veza ima 10-godišnjeg Masona i osmogodišnju Ariju, a s de Verom je u listopadu 2021. dobila kćerkicu Chilo. Svu svoju djecu uključila je u samo vjenčanje, pa su oni nosili vjenčano prstenje.

  • +3
Alisan Porter Izvor: Profimedia / Autor: NZ / Christophel Collection / Profimedia

Za svoj dan iz snova 'kovrčava Sue' je odabrala klasičnu i jednostavnu vjenčanicu s potpisom Sau Lee, a sve je zaokružila Versace štiklama koje joj je poklonio njezin blizak prijatelj Adam Lambert, a koji je bio jedan od 75 uzvanika na vjenčanju.

Iako nakon uloge u 'Kovrčavoj Sue' nije imala pretjerano upečatljivih glumačkih angažmana, Alisan se bavi i glazbom, a 2016. je čak pobjedila u 10. sezoni američkog The Voicea.

I dok se ona bavi glazbom i glumom, de Vera je plesač koji je bio angažiran na turnejama Britney Spears i Madonne.