NAKON DUGO VREMENA

Bridget Fonda snimljena u javnosti: Što se dogodilo s miljenicom Hollywooda?

17.04.2023 u 10:37

Bionic
Reading

Da ju je danas uistinu teško prepoznati, dovoljno govore fotografije koje su paparazzi snimili na ulicama Los Angelesa. Slavna glumica Bridget Fonda prije 20 godina povukla se iz filmskog svijeta, zapustivši u potpunosti svoj izgled, ali i karijeru

Devedesetih godina prošlog stoljeća Bridget Fonda bila je jedna od najvećih filmskih zvijezda i jedna od najtraženijih glumica Hollywooda, no na vrhuncu slave, umjesto da nastavi uzimati 'svoj dio kolača', povukla se iz svijeta glume, posvetivši se obitelji.

Danas 59-godišnju Bridget Fondu u javnosti možemo vidjeti uistinu rijetko, no tu i tamo američki paparazzi ipak nas iznenade njezinim novim fotografijama snimljenim na ulicama Los Angelesa, a jasno je vidljivo da se nekadašnja miljenica Hollywooda zapustila do te mjere da je danas gotovo neprepoznatljiva.

Napustivši Hollywood prije više od 20 godina, zvijezda filma 'Jackie Brown' ponovno je snimljena u svojoj svakodnevnoj odjeći, odjevena u prevelik bijeli džemper i crne skraćene hlače, kojima je pokušavala prikriti višak nakupljenih kilograma.

I dok je nekada pomno pazila na svoja pojavljivanja u javnosti i redovito odlazila kod frizera, paparazzi su je nedavno snimili s kosom na brzinu skupljenom u rep.

  • +2
Bridget Fonda Izvor: Profimedia / Autor: NZ / Christophel Collection / Profimedia

Iako nikada nije službeno objavila da napušta filmski svijet, u njemu je nema od 2002. godine. Samo godinu dana nakon toga, 27. veljače 2003., doživjela je veliku prometnu nezgodu zbog kiše te je slomila više kralježaka i uništila potpuno novi Jaguar.

Nedugo nakon te nesreće upoznala je skladatelja Daniela Roberta Elfmana, koji je napisao glazbu za mnoge holivudske filmove i stekao popularnost zahvaljujući suradnjama s redateljem Timom Burtonom. Par se vjenčao 2003., a ubrzo su dobili i jedino dijete - sina Olivera.

Za razliku od svojih roditelja, ona je stavila obitelj na prvo mjesto, zbog čega su mnogi ostali u čudu, posebice jer je ispred nje bila i više nego obećavajuća karijera. Iako odavno nije u filmskoj industriji, ostala je blizu Hollywooda te živi nedaleko od filmskih studija u Los Angelesu. Ona i suprug bili su vlasnicu dviju kuća u Brentwoodu do kraja 2020., da bi nakon njihove prodaje kupili dvije susjedne kuće u Encinu za osam milijuna dolara.