RAZGOVOR JE BITAN

Ovo je razlog zbog kojeg je princ Harry ipak odlučio doći na krunidbu svog oca

17.04.2023 u 09:10

Bionic
Reading

Prije nego što je prihvatio pozivnicu za dolazak na krunidbu, princ Harry razgovarao je s kraljem Charlesom, a on je sretan zbog njegova dolaska i ima razumijevanja za izostanak Meghan Markle

Nakon više tjedana neizvjesnosti, princ Harry prije nekoliko dana odlučio je prihvatiti pozivnicu te će 6. svibnja stići u London da bi prisustvovao krunidbi oca, kralja Charlesa.

Buckinghamska palača potvrdila je da će obredu prisustvovati sam jer je Meghan Markle odlučila ostati u SAD-u s njihovom djecom.

No prije nego što je prihvatio poziv, princ Harry obavio je razgovor s ocem, što je bilo dovoljno da odluči prisustvovati ceremoniji u Westminsterskoj opatiji.

'Razgovarali su i postoji spremnost, kao i želja za razrješenjem razmirica', rekao je izvor za The Sun.

Princ Harry u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Izvor tvrdi da je kralj Charles iznimno sretan zbog ove odluke te da ima razumijevanja za Meghan, a koja ostaje s djecom u Kaliforniji. Osim toga, u petak je javno naglasio koliko je ponosan na svoje sinove, iako princ Harry i princ William i dalje ne razgovaraju.

Osim razgovora s ocem, barem koliko je poznato javnosti, princ Harry nije imao nikakve kontakte s članovima obitelji od objave spornog dokumentarca 'Harry & Meghan' na Netflixu te njegovih memoara u kojima je otkrio brojne obiteljske tajne i narušio ugled članova obitelji, a najgore je prošao upravo princ William.

  • +11
Princ William i princ George Izvor: Profimedia / Autor: Ryan Browne / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kralj Charles u čitavom se periodu držao suzdržano i, prema navodima insajdera, spreman je oprostiti Harryju sve učinjeno, a tijekom krunidbe postat će jasnije imaju li ostali članovi kraljevske obitelji volju za isto to.