FATALNA BRINETA

Više se ne skrivaju: Goran Bogdan pozirao zagrljen s beogradskom glumicom Jovanom Stojiljković

09.08.2019 u 12:59

Bionic
Reading

Projekcijom filma 'Lada Kamenski' debitantice Sare Hribar i Marka Šantića otvoren je Brački filmski festival. U ljetnom kinu Supetar uživala je brojna publika i mnoga poznata lica. Festival je među ostalim, posjetio i glumac Goran Bogdan koji je spremno pozirao fotoreporterima u društvu srpske glumice Jovane Stojiljković za koju se ranije nagađalo da su u vezi

Naš nagrađivani glumac do sada je svoj ljubavni život nastojao držati podalje od očiju javnosti, pa tako nije htio komentirati navode o novoj djevojci ovog proljeća, kad su se o njima raspisali srpski mediji. Gorana Bogdana i 27-godišnju Jovanu Stojiljković navodno je spojio je zajednički rad u srpskoj seriji 'Senke nad Balkanom' u kojoj je glumica imala ulogu forenzičarke.

Sad su spremno zagrljeni pozirali na otvorenju Brač Film Festival, a sudeći po fotografijama ondje su se zabavljali s Antonijom Blaće i njezinim suprugom Hrvojem Brlečićem te Jelenom Perčin i Momčilom Otaševićem.

Da su Goran Bogdan i Jovana Stojiljković dvoje više od prijatelja, dalo se naslutiti u rujnu kada su se zajedno pojavili na promociji serije 'Jutro će promeniti sve' u kojoj su oboje glumili. Potom su viđeni u travnju, u Narodnom pozorištu, kad je glumac iznenadio Jovanu velikim buketom cvijeća nakon premijere 'Nečiste krvi' u kojoj je imala glavnu ulogu. Tada je jedan od najpoželjnijih neženja u regiji izjavio da nije promijenio stav te da i dalje ne želi govoriti o svom privatnom životu i djevojci.

Jovana Stojiljković je rođena u Beogradu, gdje radi kao kazališna i filmska glumica, a tamošnja javnost dosta ju je pratila i kao djevojku košarkaša Bogdana Bogdanovića, kojoj je presudila, kako se pisalo, velika udaljenost, budući da Jovana nije bila odlučna preseliti u Ameriku.

View this post on Instagram

#jovanastojiljkovic

A post shared by Jovana Stojiljković (@fp.jovana.stojiljkovic) on

  • +3
Brač Film Festival 2019 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo BFF