USPJEŠAN ŠVICARAC

Svoju vezu uspjela je kriti mjesecima: Novi odabranik Demi Moore vrlo je uspješan i blizak s Meghan Markle

01.04.2022 u 10:25

Bionic
Reading

Glumica Demi Moore nakon razvoda od trećeg supruga Ashtona Kutchera nije u javnosti otkrivala puno o svom ljubavnom životu, a povezivali su je s mnogima. Američki mediji sada tvrde da ljubi uspješnog Švicarca koji se druži s Meghan Markle i Lauren Powell Jobs

Page Six donosi ekskluzivnu priču o novoj ljubavi 59-godišnje glumice Demi Moore. Lijepa crnka navodno ljubi uspješnog švicarskog chefa Daniela Humma, vlasnika niz restorana diljem svijeta.

Par je snimljen početkom ožujka u prvim redovima na reviji modne kuće Chloe tijekom pariškog Tjedna mode. Zajedno su snimljeni i tijekom izlaska iz istoga hotela u kojem su tada odsjeli.

Izvori bliski paru za američki su magazin rekli: ‘Jako su zaljubljeni i trenutno je izazovno. Daniel jako puno radi, smjene su duge u njegovu restoranu Eleven Madison Park, ali svejedno nalazi vremena za Demi. Često mu se ona pridružuje na romantičnim večerama u restoranu’.

  • +4
Daniel Humm Izvor: Profimedia / Autor: Neilson Barnard / Getty images / Profimedia

Inače, slavni chef vlasnik je elitnih restorana NoMad diljem svijeta te Davies and Brooka u Londonu. Prije tri godine povezivali su ga s udovicom Stevea Jobsa, ali nije jasno u kojem trenutku su on i Laurene Powell Jobs prekinuli svoju romansu.

Uspješan Švicarac znao je biti viđen u društvu Meghan Markle prije nego se udala za princa Harryja, a sada je pronašao ljubavnu sreću u zagrljaju 13 godina starije holivudske glumice.

Ovo nije prvi put da Moore pada na mlađe muškarce. Prije Humma bila je osam godina u braku s Ashtonom Kutcherom, mlađim 15 godina od nje. Iza sebe glumca ima dugogodišnji brak s glumcem Bruceom Willisom, u kojem je rodila tri kćeri, a s kojim je ostala u sjajnim odnosima.

Prije nego je upoznala Brucea i s njim zasnovala obitelj, Demi je bila pet godina u braku s muzičarem Freddyjem Mooreom.

  • +9
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: MCC / SPREAD PICTURES / PROFIMEDIA