EMMA HEMING

Supruga bolesnog Brucea Willisa iznenadila objavom: 'Kada potrebe svih drugih stavite prije svojih, nitko nije na dobitku'

08.06.2022 u 16:18

Bionic
Reading

Emma Heming, sadašnja supruga Brucea Willisa, glumca koji je nedavno objavio da se povlači iz Hollywooda zbog afazije od koje boluje, uspjela je iznenaditi mnoge svojom najnovijom objavom

'Kada potrebe svih drugih stavite prije svojih, nitko nije na dobitku', stajalo je u objavi koja se našla u Instagram priči 43-godišnje Emme Heming, javnosti dobro poznate kao druge, sadašnje supruge Brucea Willisa.

'Možda to ne radim savršeno, ali trudim se, a sve kako bi ljudi koje volim i do kojih mi je stalo dobili ono najbolje od mene', dodala je Emma, potom se referirajući na nešto što je davno čula i što joj se urezalo u memoriju.

'Netko mi je davno rekao da kada se pretjerano brineš o drugima, sam završiš nezbrinut', stajalo je u daljnjim objavama.

Inače, Emma je u braku s holivudskim akcijskim junakom Willisom od 2009. te imaju dvije kćeri, desetogodišnju Marbel i osmogodišnju Evelyn.

Posljednji mjeseci za nju sigurno nisu bili laki, a kada je ustanovljeno da njezin suprug boluje od afazije, odnosno gubitaka ili poremećaja govora koji uključuje smanjenu mogućnost razumijevanja ili izražavanja (ekspresiju) riječi, odnosno njihovih neverbalnih ekvivalenata. Nastaje kao posljedica oštećenja funkcije centara za govor u korteksu i bazalnim ganglijima, odnosno u bijeloj tvari kroz koju prolaze putovi koji povezuju te centre.

Zbog dijagnoze koja mu je utvrđena, 67-godišnji glumac otišao je u prisilnu mirovinu i objavio da više neće glumiti.

Bruce Willis Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia