Miljenik publike

Vinko Ćemeraš: 'Radim baladu, a zarađujem na građevini'

25.03.2024 u 14:10

Bionic
Reading

Šira javnost ga je zavoljela u trećoj sezoni showa 'The Voice' u kojoj je odnio pobjedu, a nedavno je puhao za vratom Baby Lasagni na izboru pjesme za Euroviziju na kojem su ga mnogi proglasili 'najvećim iznenađenjem' zbog visokog drugog mjesta s autorskom pjesmom 'Lying Eyes'

Vinko Ćemeraš kaže da mu 'svaki pozitivni komentar mu daje i samopouzdanja, kojeg je uvijek manjka', a ponosan sje što je dobio potvrdu od stranog žirija, Italije i Ukrajine na ovogodišnjoj Dori. Nije očekivao drugo mjesto te da mu je to mjesto kao pobjeda.

Iznenadilo ga je što mu je bivši mentor Davor Gobac poslao poruku poslije polufinala 'da je razvalio i da se kao kantautor predstavio tako dobro'. Za Baby Lasagnu je izjavio da je 'kako se prezentira u javnosti, takav je i privatno. Skroman. Od prvog trenutka je 'vidio da želi pobjedu, tako da mu je drago zbog njega, pogotovo jer je ušao kao rezerva'.

Vinko kaže da planira život u rodnom kraju jer ne snalazi baš gdje je preužurban život. Voli selo te vjeruje da se karijera može napraviti od bilo kuda.

Kao mali želio je biti nogometaš, a s glazbom je počeo svirajući na ulici. Danas priznaje da od nje i dalje ne može živjeti zbog čega je bio primoran naći i posao koji mu osigurava stalne prihode. Naime, zadnje tri godine radi na građevini i kaže da je 'sad u naponu snage'. Radi s majstorom i što god je potrebno kao pomoćni radnik. Knauf, kaže, jedino ne voli, ali zato gletanje voli.

'Ja sam sad sretan i na građevini jer je sad ona jako dobra za mene jer mi daje i prostora da radim glazbu koju volim. Nisam prisiljen raditi nešto što ja ne želim što se tiče glazbe. Ja uvijek radim baladu, a zarađujem na građevini', otkrio je za 24sata. Podršku i na privatnom i na poslovnom planu pruža mu dugogodišnja djevojka Karla Obad.