NA METI OBOŽAVATELJA

Viktoriju Rađu fanovi optužili da podržava zlostavljanje životinja

27.08.2018 u 17:48

Bionic
Reading

Kao i većina turista koji posjete Tajland tako se i supruga našeg istaknutog košarkaša Dine Rađe, Viktorija, odlučila na hrabar potez upoznavanja divljih mačaka, a njezino ponašanje nije naišlo na odobravanje javnosti

Supruga našeg istaknutog košarkaša Dine Rađe, Viktorija Rađa, našla se na meti obožavatelja kada je na društvenim mrežama pokazala fotografiju s nedavnog odmora na Tajlandu.

Lijepa Viktorija odlučila se hrabro uskočiti u kavez s tigrovima, jednom od atrakcija koja se nudi brojnim turistima na tom dijelu svijeta.

#tb #thailand #loveanimals #tigers 🐅❤️

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Nije dugo trebalo da ljubitelji životinja u komentarima napadnu Viktoriju zbog ovakvog čina.

'Tipično zlostavljanje životinja, drogiraj životinju da bi bila tako mirna, baš me je razočarala ova cura, mislila sam da je pametnija, katastrofa’, ‘Podržavanje zlostavljanja životinja zbog slike’, ‘Ne uopće. Životinja u kavezu drogirana da bi se ljudi s njom mogli slikati uopće nije zlostavljana. Mah ... dosta se malo raspitati, ali slika na Instagramu je bitnija od svega’, glasili su neki od komentara uzrujanih fanova.

  • +5
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic

Gospođa Rađa nije im ostala dužna pa je poručila: ‘Životinja nije zlostavljana nego tretirana i nahranjena. Slikati se s takvom životinjom nemamo bas priliku često i smatram da to nije baš podrška zlostavljanju životinja. Niti sam ga ja stavila u kavez niti na žalost imam moć da ga oslobodim’.