ZA NJU JE LJETO POČELO

Viktorija Rađa skinula se u minijaturni badić i pokazala istesane trbušnjake

01.05.2018 u 20:40

Bionic
Reading

Supruga košarkaša Dine Rađe, Viktorija Rađa, jedva je dočekala toplije dane, pa je sunčano vrijeme u rodnom Splitu iskoristila za uživanje na plaži. Bivša misica skinula je višak krpica sa sebe i uskočila u minijaturni bikini koji je otkrio njezino besprijekorno tijelo

Iako je početkom ožujka Dino Rađa za tportal potvrdio kako se zbog obnašanja funkcije predsjednika Stručnog savjeta u HKS-u on i supruga Viktorija Rađa sa sinovima sele u Zagreb, to ih ne sprječava da svaki slobodan trenutak provedu u rodnom Splitu. Lijepa supruga proslavljenog košarkaša produženi vikend je odlučila iskoristiti za odlazak na plažu, a iako je mnogim kontinentalcima još uvijek prerano za bućkanje u moru, za Splićane je ljeto već počelo.

Bivša Miss Dalmacije podijelila je dvije fotografije na Insta Storyju na kojima se vidi kako uživa na plaži, a minijaturni plavi bikini na trokutiće otkrio je ljepotičine najjače adute, duge noge, još ljepše obline i istesane trbušnjake na kojima bi joj pozavidjele i neke sportašice.

Iako je rodila dvoje djece, 15-godišnjeg Roka i 10-godišnjeg Niku, lijepa Splićanka izgleda kao i prije 22 godine kada je na natjecanju za Miss Hrvatske osvojila lentu druge pratilje. Njezino vitko tijelo kao stvoreno je za kupaće kostime, pa tako lijepa brineta često svoje fanove obraduje fotografijama u bikiniju.

Eeee?#lovesummer #sundays #sun #jadevtales #jadevtalesswimwear👙 ☀️🌊🍉

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Unatoč, po svemu sudeći, besprijekornoj figuri, atraktivna brineta dala je do znanja kako se uskoro planira još ozbiljnije pripremati za vježbanje, kako bi do početka ljeta izgledala tip-top.