VAŽAN DATUM

Ovako je Dini Rađi supruga čestitala 51. rođendan

25.04.2018 u 10:16

Bionic
Reading

Viktorija Rađa godinama živi skladan i sretan obiteljski život, uživa u vremenu provedenom sa sinovima Nikom i Rokom, a pokojom fotografijom na Instagramu da do znanja kako i dalje itekako pazi na sebe i svoj sjajan izgled. Zadnjom objavom je na svoj način suprugu Dini čestitala 51. rođendan

Viktorija i Dino Rađa u braku su 20 godina, a često ističu da su formula uspješnog braka tolerancija, ljubav i ljudskost. Nekadašnja Miss Dalmacije i pjevačica ne zaboravlja ni na društvenim mrežama 'obilježiti' važne datume iz njihovog života. Na Instagramu je objavila fotografiju svog supruga koji je jučer proslavio 51. rođendan s njihovim najmlađim sinom Nikom s poljudskog stadiona.

Jednom od najvećih hrvatskih košarkaša, dvostrukom europskom prvaku s Jugoplastikom i najboljem igraču Boston Celticsa, prije nekoliko dana, uoći početka najvećeg hrvatskog derbija između Hajduka i Dinama kapetan Hajduka je uručio dres 'Bijelih' s brojem 14. Rađa je na Poljudu odgledao utakmicu u društvu najmilijih.

Košarkaški velikan nedavno je službeno dobio i veliko priznanje primanjem u Kuću slavnih u američkom Springfieldu.

Poznati bračni par nedavno je donio jednu od najtežih odluka u životu. Iz rodnog Splita, u kojem su živjeli dosadašnjih godina, odlučili su se preseliti u Zagreb gdje su kupili stan. Pripreme za seljenje u već su počele. Sa sinovima, 14-godišnjim Rokom i 9-godišnjim Nikom, službeno će se preseliti krajem kolovoza, uoči početka nove školske godine.

  • +5
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic