NAJLJEPŠA ČESTITKA

Viktorija Rađa proslavila 44. rođendan, njezin Dino čestitao joj posebnom fotografijom

08.07.2021 u 08:58

Bionic
Reading

U domu obitelji Rađa jučer je sve bilo podređeno slavljenici, Viktoriji Rađi, povodom njezinog 44. rođendana. Na svom Instagram Storyju, Viktorija je podijelila i sve čestitke koje su joj pristigle putem društvenih mreža, a jedna joj je bila posebno draga

Bivša manekenka, pjevačica i supruga proslavljenog košarkaša Dina Rađe, Viktorija Rađa, jučer je proslavila svoj 44. rođendan. U domu obitelji Rađa slavilo se cijeli dan, a potom je Viktorija na svom Instagram Storyju objavila pregršt čestitki koje su joj pristigle putem društvenih mreža.

Bile su tu fotografije i čestitke od njezinih prijateljica, među kojima su i Marijana Batinić i Lejla Filipović, no jedna je ipak svima 'zapela' za oko.

Riječ je o čestitki koju joj je i virtualno poslao njezin suprug Dino Rađa, točnije o crno-bijeloj fotografiji, napravljenoj poput crteža, na kojoj Viktorija sjedi Dini na ramenima.

  • +27
Koncert Nine Badrić na Peristilu Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / Cropix

U obitelji Rađa Viktorija nije jedina rođena u horoskopskom znaku raka. Dapače, krajem lipnja svoj 24. rođendan proslavio je najstariji sin Dina Rađe, rođen u njegovom braku s prvom suprugom Željanom, Duje Rađa.