TIE DYE

I kada putuje, putuje sa stilom: Viktorija Rađa po Rimu šeće u trenirkama hit uzorka

15.10.2021 u 08:37

Bionic
Reading

Nakon što se sa suprugom Dinom Rađom vratila iz Bostona, gdje su bili kako bi pružili podršku Toniju Kukoču pri ulasku u košarkašku kuću slavnih, Viktorija Rađa već je na novoj destinaciji i to u susjednoj Italiji

Posljednjih tjedana omiljena destinacija mnogih poznatih Hrvata upravo je Rim. Nakon što su tamo, između ostalih, boravili i Anja Alavanja i Marko Tolja, u glavni grad Italije stigla je i Splićanka Viktorija Rađa. Na svom Instagram profilu pohvalila se kako uživa i gušta u najukusnijim talijanskim delicijama, a potom se fotografirala za uspomenu na trgu Piazza del Popolo, ali i nezaobilaznim Španjolskim stubama.

A kako bi mogla nesmetano šetati ulicama Rima, ovoga se puta Viktorija Rađa odlučila za najudobnije kombinacije, koje su otkako je nastupila pandemija koronavirusa postale nezaobilazne u ormarima mnogih trendsetterica. Riječ je naravno o trenirkama, a Splićanka se odlučila za one tie dye uzorka i to u smeđe-sivoj i ružičastoj boji.

Tie dye kao prepoznatljiva tehnika bojanja odjeće, koja je veliku popularnost posljednji put imala 80-ih i 90-ih godina, nekoć je označavala klasičnu uniformu boema, hipija i tinejdžera, a od početka globalne pandemije postala je veliki modni trend.

I dok je za dnevnu varijantu odabrala smeđe-sivu trenirku, koja se sastojala od hlača i majice s kapuljačom ispod koje je provirivao običan bijeli T-shirt, za večer je odabrala samo donji dio ružičaste trenirke i u istoj nijansi kaput.

  • +2
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Nino Strmotic/PIXSELL