ŠTO JOJ SE DOGODILO?

Vijest koja je šokirala Hollywood: Tatum O’Neal prisilno hospitalizirana i smještena na psihijatriju

12.10.2020 u 11:06

Bionic
Reading

Iako se događaj zbio još prošlog mjeseca, o istom se doznalo tek sada. Glumica Tatum O'Neal prijetila je kako će okončati vlastiti život u svom domu u Los Angelesu, nakon čega ju je policija odvela u lokalnu bolnicu

Policija je promptno reagirala na telefonski poziv u kojem je se spominjalo kako osoba želi okončati vlastiti život, nakon čega su hitno prevezli holivudsku glumicu u lokalnu bolnicu. Tamo je 56-godišnja Tatum O'Neal smještena na odjel psihijatrije, gdje je trenutno na promatranju.

Inače, Tatum O'Neal bila je velika dječja zvijezda i najmlađa osoba ikada koja je osvojila Oscara i to kao desetogodišnjakinja za ulogu u filmu 'Mjesec od papira', u kojem je glumila s ocem Ryanom O'Nealom.

Kada se točno sve to odvijalo, nije poznato, no pretpostavlja se i da je 'okidač' bilo njezino priznanje ranije ovog mjeseca na Instagramu gdje je ponovno priznala kako je kao dijete bila seksualno zlostavljana i to od očevog prijatelja, ali i od jednog od mnogobrojnih partnera svoje majke.

Tatum O'Neal, koja iza sebe ima propali brak s proslavljenim tenisačem Johnom McEnroeom, u prošlosti se borila s ovisnošću o drogi, no navodno je 'čista' od 2008. godine.