FLAKSERICOM PO KOROVU

[VIDEO] Slavko Sobin poput legendarnog Al Pacina: 'Say hello to my little...'

17.07.2021 u 10:25

Bionic
Reading

Naš poznati glumac Slavko Sobin često svoje fanove, pogotovo pripadnice ljepšeg spola, na Instagramu svako malo časti impresivnim i zanosnim fotografijama, a sada je kratkim videom odlučio pokazati kako barata strojevima

Osim što ima uspješnu glumačku karijeru naš poznati glumac Slavko Sobin početkom godine pohvalio se i dječjom slikovnicom naziva Šapica. Naime, scenarij za dječju predstavu 'Šapice', s kojom je nastupao diljem osnovnih škola po Hrvatskoj, pretvorio je u slikovnicu koja će sigurno razveseliti mnoge mališane. Na realizaciju tog pothvata čekao je čak 10 godina, kako je ranije objasnio u jednoj od svojih objava na Instagramu.

'Hoće li se ikome svidjeti, hoće li je itko uopće kupit, hoće li ostavit ikakav trag... a stvarno bih htio da ostavi. Htio bih da mi kažete da su vam klinci guštali čitat je. Bit ću najponosniji ikad ako mi netko to javi', među ostalim tada je poručio glumac na društvenim mrežama.

Odmor od svakodnevnih poslovnih obveza, ali možda i inspiraciju za novu dječju knjigu, Slavko Sobin odlučio je potražiti u netaknutoj prirodi. Na nepoznatoj lokaciji, Sobin je tako u ruke uzeo flaksericu te svim fanovima pokazao kako njome barata. Štoviše, glumac je donekle rekreirao legendarnu scenu iz filma Lice s ožiljkom, u kojoj Al Pacino 'barata' automatskom puškom.

'Say hello to my little flex', zavapio je Sobin uz objavljeni video.

Neki od fanova upozorili su ga da koseći na toj visini predstavlja opasnost za sve u okolini, osim korova, no poznati glumac odmah se snašao i našalio: '...nije ni Pacino pucao u pod'.

  • +5
Slavko Sobin Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric