DOSTA JE BODY SHAMINGA

[VIDEO] Nives se obračunala s hejterima i objavila izazovan video nakon što su je napali zbog celulita

24.07.2021 u 18:32

Bionic
Reading

Nakon što su je korisnici društvenih mreža komentarima napali zbog 'narančine kore' tj. celulita, jedne od najprirodnijih pojava na ljudskom tijelu, spisateljica i pjevačica Nives Celzijus novom objavom na Instagramu odlučila se obračunati s hejterima

Jedan čitatelj 24 sata ulovio je proteklog tjedna objektivom mobitela našu poznatu spisateljicu i pjevačicu Nives Celzijus na odmoru u Tisnom. U jasno neretuširanim fotografijama vidi se prirodna figura pjevačice, a brojnim komentatorima zasmetalo je što pjevačica izgleda sasvim prirodno.

Nije prošlo dugo i Nives se odlučila obračunati s hejterima na društveni mrežama. Objavila je tri video isječka u kojima je snimatelju dala u zadatak pronaći celulit na njenom tijelu, a što uz sve napore snimatelju nije pošlo za rukom. 'Nives Celulitis (moje celulitno dupe ipak može poljubiti samo moj dečko)', napisala je uz objavu pjevačica.

Ujedno, Celzijus je svima odlučila pokazati i kako je u stanju napraviti špagu te most, a što je vjerojatno malo tko od zlonamjernih komentatora njenog izgleda u stanju napraviti. Kako bilo, Celzijus se ovim potezom i sama priključila brojnim poznatim Hrvaticama koje su dio 'body positivity' pokreta.

  • +9
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi