uživa u ljubavi

Nives Celzijus priznala da je godinu dana u vezi: Zgodan je, a osvojio ju je razumijevanjem i tolerancijom

14.05.2021 u 21:01

Bionic
Reading

Atraktivna članica žirija 'Tvoje lice zvuči poznatio', Nives Celzijus otkako se razvela od nogometaša Dine Drpića o svom ljubavnom životu u javnosti ne govori. Međutim, sada je priznala da je zaljubljena. Iako ime svog odabranika nije željela otkriti, priznala je kako su u sretnoj vezi već godinu dana

'Ne znam kako bih objasnila jer onda me pitaju: 'Pa dobro, imaš li koga, viđaš li se s kim?' Pa da! 'Pa koliko se viđate?' Pa godinu dana! 'Šta, čujete se svaki dan?' Ne! Fakat se ne čujemo, zato vjerojatno i jesmo tako dugo zajedno, zato što su se našle dvije kompatibilne osobe, svatko ima neku svoju vrstu posla, dosta smo zauzeti po tom pitanju, i nekad se teško usklađujemo. Meni je u svim tim odnosima uvijek falilo slobode! To da me stalno netko ne zivka, di si, šta si... Mi ćemo to sve kad se vidimo proći, nema tu neke neiskrenosti, laži, mi na kraju sve to riješimo, samo to ne mora biti na dnevnoj bazi,' ispričala je Nives u intervjuu za IN Magazin i otkrila kako je već godinu dana u sretno zaljubljena.

Kako kaže, njezin novi dečko, čiji identitet još uvijek skriva, s nogu ju je oborio razumijevanjem i tolerancijom, a uz to je i jako zgodan. 'Valjda baš zbog toga što smo kompatibilni, to je ovaj dio o kojem smo razgovarali, zato što ti neki koji su ranije pokušavali... Dogodi nam se taj problem da uvijek sve na kraju doživljavam kao neki napad na sebe! Kao: 'Nisi odgovorila na poruku!', 'Jesi li ti to meni seenala poruku?' Eee, radim! Zato mislim da je razumijevanje i tolerancija prvi razlog... A to je nekako najteže naći. Ali uz to je i bolesno zgodan!' objasnila je Nives u intervjuu.

Prema svemu sudeći pjevačica, spisateljica i glumica uživa u novoj ljubavi, a odlično joj ide na svim poljima, kako poslovnim, tako i onim privatnim.