PJEVA I KAD DELA

[VIDEO] Nakon predsjednice zapjevao i Bandić u društvu šibenske legende; evo kako u njegovoj izvedbi zvuči Mišin hit

18.10.2019 u 17:14

Bionic
Reading

Do velikog koncerta 'Samo nas nebo rastavit može', koji će se 26. listopada održati u Areni Zagreb, ostalo je još malo, stoga se gradonačelnik Milan Bandić danas u zgradi Gradske uprave susreo s popularnim pjevačem. Mate Mišo Kovač pozvao je sve još jednom na koncert, gdje će otpjevati svoje najveće hitove

Da predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović nije jedina političarka koja voli zapjevati u javnosti, potvrdio je danas i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji se u Gradskoj upravi susreo sa šibenskim pjevačem Matom Mišom Kovačem.

Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filić / Pixsell

Šibensku legendu Bandić je dočekao širom raširenih ruku, pjevajući njegov hit 'Poljubi zemlju po kojoj hodaš', silom se trudeći da Mate Mišo Kovača zapjeva s njim, no to mu nije polazilo za rukom.

Nažalost, ostali smo uskraćeni za Mišino pjevanje, ali je legenda, baš kao i na svojim koncertima, pustio druge da pjevaju, čime je do izražaja došlo pjevanje zagrebačkog gradonačelnika, a ima li sluha ili ne, prosudite sami u videu.

  • +12
Susret Milana Bandića i Mate Miše Kovača Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Svoje hitove, Mate Mišo Kovač odlučio je sačuvati za veliki zagrebački koncert, koji će se 26. listopada održati u Areni Zagreb.