lijepa svotica

Victoria Beckham zaradila je 430 tisuća funti u godinu dana od glazbe, a da nije otpjevala jednu notu

18.03.2022 u 11:08

Bionic
Reading

Jedna od svakako najslavnijih osoba na svijetu, 47-godišnja Victoria Beckham, proslavila se pjevanjem u grupi Spice Girls. Posh Spice je navodno od svoje 'glazbene karijere' samo u 2020. godini zaradila 430.000 funti, otkrivaju najnoviji računi. Posljednje brojke dolaze u trenutku kada su djevojke iz benda održale nove razgovore za nastup na kraljičinom platinastom jubileju

Prema pisanju The Suna bivša glazbena tvrtka Spice Girl Moody Productions Ltd zaradila je nevjerojatnih 430.000 funti za 2020. godinu od kataloga grupe.

Izvještaji su otkrili da je tijekom godina zaradila više od 5 milijuna funti. Platila je gotovo milijun funti jer nije pjevala sa Spice Girls na njihovoj turneji 2019. Imala je pravo na petinu prihoda za licencne ugovore i od mercha ostvarene na nastupima. Luksuzni brend bivše Spice Girl ostvario je gubitak od 8,6 milijuna funti u 2020. Tabloid Heat prije godinu dana je objavio kako se Victoria navodno našla pred financijskim krahom, upala u dugove i izgubila značajne količine novca, te kako se odriče vlastitog modnog brenda. No nakon toga je lansirala novu modnu liniju.

Podsjetimo, ona je svoj brend pokrenula 2008. godine kada je dizajnirala malu kolekciju haljina, koja je ubrzo narasla do široke ponude asortimana koja danas uključuje torbe, kapute, cipele i modne dodatke.

S druge strane čini se da njezin suprug David nema takvih problema. Najnoviji izvještaji za jednu od njegovih tvrtki - Footwork Productions Ltd pokazuju golem profit od 30,8 milijuna funti.

Prošlog mjeseca je obznanjeno da je najprodavanija ženska grupa svih vremena pozvana na ponovno okupljanje povodom u sklopu proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II. Prethodno su bile zamoljene da nastupe na Kraljičinom dijamantnom jubileju 2012., ali to se ipak nije dogodilo. Ponovno okupljanje 2022. godine bilo bi prvi put da se u potpunosti okupe od trenutka kada su nastupile na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. Izvor je za The Sun rekao: 'Šefovi BBC-ja odlučni su organizirati show za pamćenje i koji je bend legendarniji od Spice Girls? Pozivnica je upućena i sada je sve u njihovim rukama'.

  • +5
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia