obiteljska idila

Victoria Beckham pohvalila se fotografijama: Svekrva i snaha ipak su sklopile primirje

17.04.2023 u 20:45

Bionic
Reading

Victoria Beckham proslavila je 49. rođendan u Miamiju s Nicolom Peltz, unatoč glasnom šuškanju kako slavna svekrva i snaha još uvijek nisu sklopile primirje

Modna dizajnerica Victoria Beckham na Instagramu je podijelila mnoštvo fotografija nastalih tijekom proslave njezinog 49. rođendana. Veliki dan je obilježila u krugu najbližih, supruga Davida Beckhama i njihovom djecom, osim srednjeg sina, 20-godišnjeg Romea koji je ostao u obiteljskoj kući u Londonu.

Čak je i svoju godišnju lubenicu zamijenila tortom u koju se s oduševljenjem probala dok je sjedila pokraj svog supruga, bivšeg nogometaša. 'Volim vas', napisala je Victoria uz fotografiju svoje 11-godišnje kćeri Harper, svog najstarijeg sina, 24-godišnjeg Brooklyna te i njegove supruge Nicole Peltz (28), snimljene u otmjenom restoranu. Bogata nasljednica Nicola i Brooklyn koji silno želi postati slavni kuhar blistali su pozirajući s Victorijinom rođendanskom tortom.

Iako je bivša članica skupine Spice Girls tvrdi da su objavljene fotografije snimljene 'sinoć' čitava obitelj zapravo je nosila istu odjeću kao i za vrijeme 'mirovnog sastanka' za vrijeme Uskrsa. Naime, Victoria i Nicola provele su proljetne praznike u dvorcu obitelji Peltz vrijednom 76 milijuna funti u Palm Beachu na Floridi, s porodicom Beckham koje se ove godine pridružila obitelji Peltz u njihovom tradicionalnom lovu na jaja.

Šuškalo je kako je to zapravo 'mirovni sastanak' svije obitelji, koje prate glasine o svađama otkad se Nicola vjenčala s Brooklynom Beckhamom prošle godine.

  • +3
Victoria Beckham Izvor: EPA / Autor: STR