KOJI JE RECEPT?

Veza Ane Kurnjikove i Enriquea Iglesiasa je i nakon 23 godine dobro čuvana tajna

05.04.2024 u 13:04

Bionic
Reading

Sačuvati vezu u svijetu bogatih i slavnih iz godine u godine sve je teže, no neki čine se imaju tajni recept uz koji su uspjeli, unatoč svim životnim iskušenjima, održati ljubavnu vezu i više od dva desetljeća. Među njih spada i Enrique Iglesias i Ana Kurnjikova koji su zajedno više od 20 godina

Nakon što je, nakon dvogodišnjeg izbivanja s društvenih mreža, a povodom rođendana svog dragog bivša tenisačica Ana Kurnjikova objavila obiteljsku fotografiju, javnost se ponovno zainteresirala za njih. Razlog se krije ponajviše u tome što Ana i latino pjevač Enrique Iglesias u svojoj ljubavi uživaju od 2001. godine, uspješno krijući detalje privatnog života od javnosti.

Za razliku od ostalih slavnih parova, Ana i Enrique i danas se drže onoga što su odlučili na samim počecima svoje veze - istu će čuvati za sebe, a s javnosti će tek povremeno podijeliti kakav detalj. Tako je bilo i u obje trudnoće Ane Kurnjikove - prvu, onu blizanačku, čuvala je u tajnosti do samoga kraja, otkrivši tek kada je rodila Lucy i Nicholasa da je uopće i bila trudna, dok je trudnoću s malenom Marty otkrila nekoliko tjedana prije poroda.

Par se upoznao 2001. na snimanju spota za Iglesiasov hit ‘Escape’, za koji je angažirana upravo lijepa plavokosa Ana. I prije početka snimanja, pjevač je rekao kako tenisačicu nije nikada upoznao, no i da je njezin veliki obožavatelj.

Enrique Iglesias - Escape Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

‘Siguran sam da je mnogi dečki žele upoznati. I ja sam jedan od njih. Ona je prelijepa, talentirana, odlična tenisačica i siguran sam da će biti odlična u spotu’, govorio je tada Enrique Iglesias, ni ne sluteći da će dva desetljeća kasnije s njom dijeliti dom i uživati u odgoju troje djece.

‘Spot mi je promijenio život na način da nisam nikada ni sanjao. Kada smo se upoznali - iako je došla iz sportskog svijeta - na neki način smo kliknuli. Znala je kakav je moj život i ja sam na neki način znao kakav je njezin. To razumijevanje pomoglo nam je puno. Počeli smo se malo pomalo povezivati i ljubav je postala sve jača’, ijavio je prošle godine latino pjevač.

  • +2
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Njihova veza postala je službena i javna tek godinu dana nakon prvog susreta, kada su se zajedno, držeći se za ruke, pojavili na dodjeli MTV-jevih nagrada. U to vrijeme Enrique je bio pop senzacija, a Kurnjikova teniska zvijezda. Ona je 2003., zbog ozljede otišla u prijevremenu sportsku mirovinu, a te iste godine ružičasti dijamant na prstenu kojeg je nosila potaknuo je glasine o njihovim zarukama.

Šuškalo se čak kako su se tajno vjenčali u Meksiku, što su oni naknadno, putem glasnogovornika, demantirali. Tijekom godina oboje su se šalili na račun glasina, a Iglesias je čak ustvrdio kako ne samo da su se vjenčali, već su se i razveli, a onda je rekao: ‘Stalno je pokušavam zaprositi, no ona me ne doživljava.’

A onda je pjevač rekao kako u njihovoj ljubavi papir nema nikakvo značenje, vjerojatno jer je i sam dijete rastavljenih roditelja. ‘Možda zato što sam odrastao uz rastavljene roditelje, no ne mislim da nekoga možeš voljeti više samo zato što imaš taj papir. Danas uistinu nije čudno imati djecu i ne biti u braku. Jedino što je važno je da si dobar roditelj.’

A da su se u toj ulozi snašli ‘kao ribe u vodi’ pokazali su prvo 2017., kada su se rodili blizanci Nicholas i Lucy. Sreća je postala potpuna tri goodine kasnije kada je stigla i malena Mary.

‘Mnogi ljudi kažu da znaju da će s nekom osobom provesti ostatak života. Ja se donekle slažem s tim, no u isto vrijeme, stvarno ne možeš znati što ti život nosi, gdje će te odvesti ili što će se dogoditi’, rekao je Enrique i potom otkrio da su njihovi nasljednici već vidjeli spot na kojem su se njihovi roditelji upoznali i zaljubili.