TIN OŽBOLT U 'NESTALI'

Vesna Škare Ožbolt ima razloga biti ponosna: Njezin sin Tin dobio je prvu ulogu, i to u hvaljenoj HTV-ovoj seriji

17.02.2022 u 17:05

Bionic
Reading

Iako je odlučio studirati pravo, njegova ljubav prema glumi nikada nije nestala. 23-godišnji Tin Ožbolt, sin političarke i pravnice Vesne Škare Ožbolt dobio je priliku koja se ne propušta. Uz mlade glumce Roka Sikavicu i Filipa Križana, glumi hrvatskog vojnika u HTV-ovu serijalu 'Nestali'

'Stvarno ne znam na koga se uvrglo ovo dijete', komentar je političarke i pravnice Vesne Škare Ožbolt, a kojeg je dala Jutarnjem listu, na svog sina Tina, koji glumi u HTV-ovu serijalu 'Nestali. 23-godišnjeg Tina Ožbolta, koji je na malim ekranima premijerno bio ovog ponedjeljka, odjeven u vojničku uniformu i s kacigom na glavi, odmah su prepoznali mnogi.

'S tatine strane svi su arhitekti, tim je stopama krenula i naša starija kći Valentina (27), a s moje su strane svi uglavnom pravnici. Dobro, i Tin je student prava, ali nekako mislim da sam tome i ja nšeto pridonijela, jer sam mu, poput mnogih roditelja, često ukazivala na to da bavljenje glumom nije baš najsigurniji posao, kako to ovisi o mnogim okolnostima... Znate kako je, svaka mama želi najbolje za svog sina', priznala je kroz smijeh Vesna Škare Ožbolt.

Tin Ožbolt glumiti je počeo još u osnovnoj školi, u školskim predstavama, a talent je nastavio razvijati i u Privatnoj umjetničkoj gimnaziji. Sudjelovao je na Lidranu, sedam godina proveo u Zagrebačkom kazalištu mladih, no na kraju je odabrao Pravni fakultet i to iz jednostavnog razloga - pravo mu je velika strast, osobito borba za ljudska prava.

  • +2
Vesna Škare Ožbolt Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Ipak, sada kada se okušao u snimanju televizijske serije, od glume neće odustati. Otkrio je i kako se ovih dana priprema za audiciju za još jednu domaću seriju, dok bi ovog ljeta trebao otputovati u Los Angeles kako bi pohađao ljetnu školu glume.