10. studenog

Vesna Pisarović u Ciboni znači samo jedno - Dolje na koljena

07.11.2023 u 14:29

Bionic
Reading

Još nas samo tri dana dijeli do, slobodno možemo reći, koncerta sezone 10. studenog u Ciboni pjevačice koja je obilježila hrvatsku glazbenu scenu novog tisućljeća i čija zvijezda nikada nije jenjala unatoč dužem izbivanju sa scene

Vesna Pisarović vraća se polako, ali sigurno na pozornicu kao da s nje baš nikada nije otišla. I ne samo to, njezine hitove više ne pjeva samo generacija koja je na njima odrasla, već i ova nova, milenijalci i Z generacija, od kojih se mnogi 2005., kada je objavila svoj posljednji pop album, nisu niti rodili.

Pjevačica rodom iz Petrinje koja, iako se proslavila pop hitovima Dolje na koljena, Jutro donosi kraj, Da znaš, Da sutra umrem, Neka ljudi govore, Sasvim sigurna i brojnim drugima, godinama koketira s brojnim glazbenim žanrovima na dvije adrese, zagrebačkoj i onoj berlinskoj, pa je njen bogati glazbeni opus danas prožet utjecajima jazza, bluesa i rocka.

Vesna Pisarović nije samo glazbenica, već je svoju društveno-odgovornu ulogu uvijek rado isticala sudjelovanjem u raznim projektima s porukom, a takav je i ovaj zagrebački koncert, budući da je dio humanitarnog projekta 'Pokaži srce', koji ima za cilj unaprjeđenje zdravlja mladih sportaša kroz edukacije, kongrese i preventivne preglede.

Koncert u Draženovom domu svakako će ponajprije obilježiti pjesme s njezina prva tri albuma, koje je mahom potpisala Milana Vlaović, ali i neke pjesme koje su izašle nakon toga, a sudeći po vijestima koje stižu iz Vesnine kreativne radionice, uskoro će nas razveseliti i nekim novim stvarima koje je sama napisala.

'Već se nekoliko mjeseci sa svojim timom ozbiljno pripremam za ovaj koncert i paralelno pišem pjesme i doista vjerujem da će publika uživati, kako moja vjerna publika, tako i ova mlađa' - govori Pisarović za koncert koji će obilježiti najviša moguća produkcija. Iza Vesne stoji sjajan tim suradnika koji se okupio za ovu večer - redatelj Paolo Tišljarić, Marko Mijatović i Miran Bratunić, koji su zaduženi za rasvjetu, odnosno video, a s njom je i stilistica Ana Nikačević, koja već godinama stoji iza njenog nepogrješivog modnog stila.

Karte su dostupne u prodaji u sustavu..., zato požurite po svoje ulaznice kojih je ostalo još jako malo želite li biti dio ovog spektakla, jer Vesna Pisarović u Ciboni nešto je što sigurno nećete htjeti propustiti. Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio https://www.entrio.hr/event/vesna-pisarovic-u-ciboni-14947