VANI JE GRADILA JAZZ KARIJERU

Vesna Pisarović se vratila u Zagreb: 'Tu se bolje i slobodnije osjećam, ali zbog korone i potresa to ipak nije grad koji poznajem otprije'

04.03.2021 u 21:56

Bionic
Reading

Glazbenica Vesna Pisarović je vrlo uspješno plovila estradnim vodama, prije nego je odselila u inozemstvo i počela graditi jazz karijeru. U intervjuu za časopis Gloria, pjevačica otkriva kako se sa suprugom Ozrenom Pupovcem vratila živjeti u Zagreb

U intervjuu za časopis Gloria pjevačica Vesna Pisarović se osvrnula na pandemiju i otkrila da je situacija s koronavirusom utjecala i na njenu karijeru i neke životne odluke.

'S obzirom na to da godinama nastupam sa svojim jazz bendom diljem svijeta, snimam jazz pjesme i albume u suradnji s njemačko - francuskim i američkim glazbenicima, predah mi je dobro došao i prva tri mjeseca sam iskoristila da se dobro naspavam. No, u lipnju 2020. počelo mi je sve nedostajati - i moji nastupi, i odlazak na koncerte drugih glazbenika', rekla je pjevačica i otkrila da se sa suprugom Ozrenom Pupovcem prošle godine vratila živjeti u Zagreb.

  • +7
Vesna Pisarović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Vesna je sa sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca u braku 11 godina, i sve do povratka u Zagreb, na što ih je natjerala pandemija, živjeli su u Berlinu.

'Početkom prošle godine pripremala sam veliki pop - koncert u Domu sportova, koji je zbog pandemije, odgođen, pa sam jednostavno ostala ovdje. U ovom trenutku Zagreb je puno ugodnije mjesto za život od Berlina. Iako nemam priliku nastupati i odlaziti na koncerte, tu se bolje i slobodnije osjećam jer mogu izaći u prirodu. No, zbog korone i potresa to ipak nije grad koji poznajem otprije', rekla je pjevačica koja se prije nekoliko godina tiho i nenadano vratila na velika vrata, a svojim je povratkom izazvala oduševljenje čak i na popularnoj Brucošijadi FER-a.

Koncerata još uvijek nema, ali je Vesna publici pred malim ekranima pripremila spektakl na ovogodišnjoj Dori, a pohvale za nastup stizale su joj kaže s svih strana, od ljudi s kojima se dugo nije čula, prijatelja, rodbine, suradnika iz prošlosti pa i nepoznatih ljudi.