FASHION GURU

Albina je za razliku od voditeljica imala dobar stajling, šminku i frizuru, no zato je najsvjetlija točka na Dori bila Vesna Pisarović

  • 14.02.2021 u 16:39

  • Bionic
    Reading

    Gledatelji pred malim ekranima sinoć su svjedočili nastupima 14 finalista izbora hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije i Vesne Pisarović. Uvjerljivu pobjedu glasovima žirija i publike ponijela je 22- godišnja Splićanka Albina s pjesmom 'Tick-Tock' koju će ove godine izvesti na pozornici Eurosonga u Rotterdamu. Na izdanja aktera sinoćnje Dore u Opatiji osvrnuo se i Fashion Guru

    Sva sreća da je Opatija i dalje biser Jadrana, uvijek će biti naša jaka karta. No i u toj Opatiji bajnoj na ovogodišnjoj Dori bilo je stvarno svega.

    Mora se pohvaliti scenografija, to jest pozornica koja konačno izgleda kako i treba u 21. stoljeću. A što reći o izvođačima? Mame, tete i bake nažalost nisu mogle razumjeti to na sceni jer se kao u svakoj perifernoj državi koja drži do sebe uglavnom pjevalo na tuđem jeziku, ali nažalost takav je trend, sva sreća da djevojke iz susjedstva uče naš jezik.

    • +18
    U Opatiji održana Dora 2021. Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/Renato Branđolica/HRT

    No da se vratimo na Doru i očekivano ambiciozne pjesme na engleskom; ovaj spektakl, želi svrstati hrvatsku melankoličnu mediteransku dušu u hladnu nizozemsku Arenu. I to je uspjelo Albini, mladoj Dalmošici, a znamo svi da je njima najlakše pjevati.

    Već se povela rasprava o plagijatu pjesme, ali nije nam ni to prvi put, a ako do toga dođe, već će se čuti reakcije. Njezin energičan nastup uz lako pamtljive taktove i riječi te naslov pjesme koji još pamtimo od Keishe ostavili su  dobar dojam na glasače. Sva sreća da se nije odjenula kao kćerka bivšeg predsjednika vlade, koja je pjevala na engleskom. Hvala joj na tome jer dobro znamo kako Oreškovići pričaju hrvatski, a trebala bi i dosta raditi na scenskom nastupu i ugledati se na Albinu koja je skakala, vrtjela se, nosili su je i uz to je i pjevala, a i imala je dobru frizuru i make up, a ne tamo neke dosadne valove.

    Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

    Frizura i šminka te cijeli stajling bili su točno ono što tinejdžeri vole, ali da bi to bilo zanimljivo i ostalima u Europi, treba biti originalno. Vidjet ćemo kako će to ispasti uskoro, ali zgodnoj Albini svakako držim fige.

    A vidjeli smo kako su ispale ne dvije već četiri voditeljice. Sve su skoro imale dužinu haljina ispod koljena koja je ionako problematična, a pogotovo kada se stave cipele s remenom oko zgloba, tako da dobiješ nepotrebnih rezova i deblje noge.

    Ali zato je najsvjetlija točka cijelog spektakla, po meni iskreno i najbolje odjevena bila je Vesna Pisarović. Moderno, stilski ujednačeno, s dobrom kosom, potpuno drugačije od svih izvođača, crvena i crna varijanta, iskreno, ne znam koja mi je bolja.

    Vesna Pisarović - show program, Dora 2021.​ Izvor: Društvene mreže / Autor: HRT

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.