PONOSNA MAMA

Veliko slavlje u obitelji voditeljice Nevene Rendeli Vejzović

28.11.2019 u 13:57

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli Vejzović danas obilježava bitan dan, njezina najmlađa kćerkica koju dijeli sa suprugom Makom Vejzovićem slavi svoj prvi rođendan

Prije godinu dana na današnji dan Nevena Rendeli Vejzović na svijet je donijela svoju treću mrvicu, kćerkicu kojoj je zajedno sa suprugom Makom Vejzovićem nadjenula ime Vita.

Malena djevojčica brzo se razvila, a uz dvije starije sestre blizanke Leu i Mare njezinih je prvi dvanaest mjeseci života bilo mnogo živahnije i uzbudljivije.

Kada je drugi put ostala trudna, nakon prve potpomognute trudnoće dok je nosila blizanke, Nevena Rendeli mnoge je iznenadila. Pogotovo jer njezine prvorođene kćerkice Lea i Mare još nisu bile proslavile ni prvi rođendan.

'Istina je, ponovno sam trudna! Spoznaja da sam spontano ostala u drugom stanju kada su naše blizanke Lea i Mare imale osam mjeseci bila je, u najmanju ruku, golemo iznenađenje i Maku i meni. Pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da mi je prva trudnoća bila rizična i da su moje curice začete pomoću medicinski potpomognute oplodnje', kazala je tada voditeljica.

Mami Neveni život se od tada preokrenuo, a svakodnevne obveze s troje male dječice u najmanju su ruku izazov. Ipak, naše tv lice ne krije sreću što pored sebe ima preslatke djevojčice koje prema njezinim riječima prebrzo odrastaju.

'Prije godinu dana na svijet je došla ova moja nasmijana i najmlađa mrvica. Proletjela je godina a ona već hoda, priča još malo će me pitati do koliko može ostati vani. Kod nje se stvarno pokazalo "Nomen est omen", Vita ide kroz život brže nego mama i tata to mogu podnijeti! Sretan rođendan našoj najmanjoj ljepotici', poručila je uz nekoliko fotografija svoje treće kćerkice poznata mama.