BLISTA U MAJČINSTVU

Povratak u formu nakon trudnoće: Nevena Rendeli Vejzović izgleda odlično, otkrila nam je tajnu svoje linije

15.10.2019 u 13:13

Bionic
Reading

Pune su joj ruke posla s tri djevojčice, no uspjela je izdvojiti malo vremena za sebe i večernji izlazak. Zgodna mama pojavila se na slavljeničkoj modnoj reviji eNVy rooma, a mnogi su komplimentirali njenoj zavidnoj liniji i ljepoti kojom je zračila u mini haljini od svjetlucave tkanine s trendi puf rukavima. Nevena Rendeli Vejzović ispričala je za tportal kako se dovela u top formu

Povratak u dobro tjelesno stanje nakon poroda, pogotovo trostrukog, nije nimalo lagan, ali nije ni nemoguć. Najbolji primjer je naša voditeljica koja je vratila zavidnu liniju. 'Nakon tri godine napokon se vraćam u formu uz puno odricanja i vježbanja. Nije još to kao prije trudnoće, ali i tri godine sam starija pa sve ide polakše', rekla nam je Nevena Rendeli Vejzović. Upornost i ustrajnost u njezinom slučaju zaista mogu biti poticajne za mnoge mame.

'Ne jedem slatko, bijeli kruh. Uglavnom jedem proteinske namirnice i jako malo voća. Uz to trčim i vježbam tri puta u MBS studiju, a dijetu su mi složili u sportskom savjetovalištu Farmacia', kaže omiljena HRT-ova urednica i voditeljica.

Najteže joj, priznala je, pada to što se njezine tri djevojčice bude više puta tijekom noći. 'Fali mi energije i zato sve to ide polako. Ali odredila sam si jedan dan kad varam, a to je nedjeljom. Onda jedem i ugljikohidrate', otkrila je Nevena.

Premda je majčinstvo dugo priželjkivala i čekala te je presretna nakon što je ostvarila tu veliku životnu želju, ne libi se otkriti i da nije uvijek sve kao na fotografijama. Od toga ne bježi ni u svojim izjavama ni na društvenim mrežama.

glamurozna izdanja

Poznate Hrvatice ukrale pozornost na slavljeničkoj reviji dvojca eNVy room

Pogledaj galeriju