KUMOVI NA VJENČANJU

Veliko slavlje u Istri: Za Franku Batelić i Vedrana Ćorluku ovo je bio poseban dan

15.07.2023 u 22:30

Bionic
Reading

Iako bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluku u posljednje vrijeme najčešće viđamo u biciklističkoj odjeći, dok vozi po Hrvatskoj, ovoga je puta ipak obukao odijelo šivano po mjeri i zablistao uz Franku Batelić

Baš kao što je Stefani Vozila u srpnju 2018. stajala uz Franku Batelić i Vedrana Ćorluku na njihovom bajkovitom vjenčanju u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u istarskim Balama, tako su sada i pjevačica i bivši nogometaš stajali uz nju na najvažnijem danu u njezinom životu.

Zbog vjenčanja Frankine najbolje prijateljice, kojoj je 'uzvratila' kumstvo, pjevačica i njezin suprug oslobodili su raspored od svih obaveza i pohrlili prema Istri, gdje je i nastala fotografija na kojoj Franka i Vedran zajedno poziraju na stepenicama ispred crkve.

Ćorluka je bio iznimno elegantan u tamnom odijelu krojenom po mjeri, ispod kojeg je bila bijela košulja, a bijele su bile i tenisice.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Franka je pak odabrala prelijepu haljinu u ljubičastoj boji s potpisom domaće dizajnerice Matije Vuice, čije kreacije rado i često nosi u posebnim prigodama. Haljina na jedno rame, sa neobičnim i tako zanimljivim dekolteom, koja pada skroz do poda pristajala joj je kao salivena, a kao savršeni kontrast tu je bila mala torbica u boji senfa.