HELENA I Dalibor Matanić

Veliko slavlje u domu poznatog glumačko-redateljskog para

10.08.2017 u 12:33

Bionic
Reading

Poznati redatelj Dalibor Matanić posljednjom je objavom na svom Facebook profilu pokazao i svoju nježniju stranu. Dirljivom objavom povodom 2. rođedana kćerkice Lole, koju je dobio u braku s glumicom Helenom Minić Matanić, oduševio je sve

'Postoji moment kad čovjek uspije osjetiti onu kozmičku harmoniju, a taj je kad se ovako malo biće stisne uz tebe...Naš Mefisto, naš Klaus Kinski, naša stand-up komičarka, naša najveća hipersenzibilka... Sretan ti 2. rođendan Lola! Već sad se vidi koliko je ovaj svijet bogatiji za jednog takvog karaktera. Vole te tata, mama i tvoj mrski braco!'

Objava je to koju je na svom Facebook profilu napisao poznati hrvatski redatelj Dalibor Matanić, a kojom je čestitao svojoj dvogodišnjoj djevojčici Loli rođendan.

Malenu Lolu, Dalibor Matanić je dobio u braku s glumicom Helenom Minić, koja je nedavno rodila i njihovo drugo dijete - sina Maxa.

  • +10
Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

'Između Lole i bebe biti će mala razlika u godinama i mislim da će biti veselo. Lola je jako energična i zapravo ne spavamo otkako se rodila. Lola me dobro pripremila na sve', rekla je Helena Minić Matanić za tportal prije poroda.