NEDALEKO OD LABINA

Veliko slavlje na luksuznom imanju: Nona Franke Batelić okupila cijelu obitelj povodom svog 80. rođendana

06.08.2021 u 12:15

Bionic
Reading

Nakon što je s najboljom prijateljicom 'pobjegla' u Veneciju, Franka Batelić ponovno je u Istri, a ovih je dana boravila na imanju Morchaki Country Resort & Spa, koji je u vlasništvu njezine none, i na kojem se okupila cijela obitelj

Na imanju, na kojem je odrasla i Franka Batelić, ovih je dana bilo veselo. A kako i ne bi kada je vlasnica Morchaki Country Resort & Spa, Silvana Zustović proslavila 80. rođendan, zbog čega se tamo okupila obitelj, ali i dragi ljudi. Vjerojatno to ne bi imalo preveliki odjek u javnost da se ne radi o baki naše pjevačice, koja se fotografijama s proslave pohvalila na svom Instagram profilu.

Da je riječ o rođendanu Franka je otkrila fotografijom prekrasno uređenog stola u prirodi, na kojoj je napisala: 'Nonin veliki 80.', da bi potom objavila i crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira sa svojom voljenom nonom.

Slavlje se održalo na imanju koji se prostire na 43 hektara, a ima tri smještajna objekta sa sedam spavaćih soba, vanjski bazen, tursku i finsku saunu i na njemu Franka rado boravi. Tamo je prije godinu dana snimala i fotografije koje su pratile izlazak njezinog novog spota, a u ljepotama imanja četiri kilometra udaljenog od Labina uživa i njezin sinčić Viktor.

Franka Batelić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

'Jedno od onih rijetkih mjesta gdje sam potpuno slobodna. Imanje moje none Silvane na kojem su odrasle generacije i generacije obitelji. Na tom istom kamenu, na toj istoj zemlji, odrasla sam i ja. Baš na ovoj travi na kojoj sada plešem, plesat će i smijati se moja djeca. To su te stvari zbog kojeg te toliko volim. Živote moj, hvala ti', napisala je svojedobno na Instagramu.

Na noninom rođendanu okupila se i cijela obitelj Batelić - Ćorluka: Franka s Vedranom i sinčićem Viktorom, njezina majka Inga te brat Nikola, a slavlje nije propustio ni njihov četveronožni ljubimac Oski.