pomIČE vlastite granice

Veliki životni izazov Ecije Ojdanić: Počele su pripreme

09.08.2017 u 11:20

Bionic
Reading

Glumica i osnivačica Kazališta Moruzgva do prije dvije godine je prezirala trčanje, a sada se sprema za 42-kilometarski maraton, 19. studenoga u Veroni, zbog kojeg tjednima održava treninge. Zgodna i atraktivna Dalmatinka strastveno zaljubila u trčanje odanedavno putem video dnevnika i blogova pokazuje kako teku pripreme za taj njezin veliki životni izazov

'Ovo je sad viša razina. Vidjet ćemo kako će ispasti. Ovo ljeto smo imali 14 predstava za redom i nije bilo lako odigrati kazališnu predstavu, leći u jedan iza ponoći, dignuti se ujutro u šest i pol, i već u sedam krenuti na trening trčanja, ali sad već imam normalan tijek priprema', ispričala je Ecija Ojdanić za tportal.

Ecija je startala sa serijom blogova i vlogova, osamminutnih pričica koje prate put njezinih priprema za talijanski maraton, a koje je snimio njezin suprug, redatelj Robet Orhel. S idejom bloga i vloga, je krenula ne bi li ljude potaknula, zainteresirala za aktivnost koja svakako doprinosi zdravlju.

Running back to the roots, part 2!!! #runaddict #runninggirl #lajkajmena42 #ecijaojdanic @reebokcroatia

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Priča s trčanjem je krenula nakon što joj je prijateljica dala startni broj za zagrebačku trku 'Noćni cener'. Od tog trena je trčanje za nju dobilo novu dimenziju, do sada rezultiranu s nekoliko 21-kilometarskih polumaratona. vrlo brzo napredovala, i već nakon šest mjeseci postigla odličnu formu.

Trčanje je zvijezda brojnih filmova, kazališnih predstava, domaćih sapunica i dramskih serija, donijelo puno dobroga. S time se slažu i njezini poklonici, koji s oduševljenjem prate njezine objave na društvenim mrežama i hvale njezin mladanački izgled i energiju.

  • +7
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Uz sve Ecija sprema novu predstavu koju nam je napisao Robert Baretić. Predstava će svoju praizvedbu imati 15. listopada u kazalištu Vidra.